Sport

Simona Halep, la spital

Ea a dezvăluit ce a păţit

 

Favorită 2 la Australian Open, primul Grand Slam al anului, Simona Halep a fost eliminată în turul inaugural de chinezoaica Shuai Zhang. Jucătoarea noastră de tenis a mărturisit că a ajuns la spital înainte de plecarea spre Australia, iar la Brisbane a avut probleme la tendon.

„M-am antrenat foarte bine în pauza competiţională, n-am avut probleme, n-am avut dureri. După aceea m-am îmbolnăvit la stomac, am fost în spital. N-a fost uşor să trec peste momentul acela. Nu prea m-am antrenat înainte să plec în Australia, dar nu vreau să-mi găsesc scuze. Este o perioadă mai dificilă. M-a durut din nou tendonul la Brisbane, am jucat un pic cu ideea că ar putea să mă doară din nou, dar, repet, nu este nici o scuză. Este vorba despre meci, despre jocul meu. Mi-a fost rău când am fost acasă. Am avut o infecţie la stomac. A trebuit să fac un tratament cu antibiotice şi a fost greu să mă antrenez. Chiar nu m-am antrenat”, a afirmat Simona Halep pentru ProSport. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare