Sport

Simona Halep, campioană la Melbourne! Ce a declarat după primul trofeu cucerit în 2022?!…

 

Simona Halep (20 WTA) a câştigat Melbourne Summer Set 1, după ce a trecut în finală de Veronika Kudermetova (31 WTA), scor 6-2, 6-3.

Meciurile de la Summer Set 1 au avut loc în complexul care găzduiește Australian Open, primul Grand Slam al anului, care va debuta pe 17 ianuarie. A fost titlul cu numărul 23 din cariera Simonei Halep, care va urca pe locul 15 în clasamentul WTA.

Săptămâna viitoare, Simona Halep urma să joace la Sydney, însă ea a decis să se retragă.

„Este o bucurie să vorbesc din nou pe această arenă. Acum 3 ani nu am câștigat. Vă mulțumesc pentru încurajări, m-ați ajutat să câștig. Veronika, felicitări pentru această săptămână, poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open. Echipei mele îi mulțumesc și vreau să câștigăm în continuare, îmi place acest sentiment. Australia este în inima mea, simt că sunt parte din Australia, Darren a fost în tribune, nu mai este antrenorul meu, dar îi mulțumesc”, a declarat Halep după victoria de azi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare