112

Un tânăr din Brașov a ajuns de la verighetă la brățară electronică

Un tânăr din Brașov a ajuns de la verighetă la brățară electronică.
Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 îl cercetează după ce și-ar fi amenințat soția cu acte de violență fizică.


„La data de 10 mai a.c, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență fizică de către soțul său.


În urma sesizării primite, polițiștii au efectuat cercetări și au constatat că cele sesizate se confirmă, iar după ce au întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat că există risc iminent de violență, pe numele bărbatului, de 28 de ani, a fost emis un ordin de protecție provizoriu.


De asemenea, polițiștii au montat un dispozitiv electronic de supraveghere a agresorului, bărbatul fiind astfel monitorizat pentru a nu se a apropia la o distanță de siguranță stabilită față de persoana protejată și de locul acesteia de muncă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


A fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,amenințare”. Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare