Sport

Liga 3. La ce mai speră SR Brașov / Discursul antrenorului Rareș Forika

Liga 3. La ce mai speră SR Brașov.

Liga 3 la fotbal a programat sâmbătă seara, în play-out-ul Seriei a 5-a, pe Stadionul „Tineretului”, disputa SR Brașov – KSE Tg. Secuiesc. Gazdele au câștigat cu 1-0 (Sulică). Cum partida Ciucaș Tărlungeni – Viitorul Curița s-a încheiat 0-0, echipa fanilor stegari, deja retrogradată în județ, s-a apropiat la 2 lungimi de penultimul loc din clasament. SR Brașov a ajuns la 19 puncte, în timp ce Ciucaș Tărlungeni are 21.

Rareș Forika, antrenorul celor de la SR Brașov, a vorbit despre acest sezon de Liga 3 al echipei ce o pregătește: „Recunosc că a fost extrem de dificil pentru noi. Retrogradarea a fost o dezamăgire și o lecție valoroasă pentru noi în ceea ce privește provocările și lupta din fotbal. Chiar dacă suntem echipa de pe ultimul loc, suntem hotărâți să ne revenim și să facem tot posibilul să depășim măcar echipa din fața noastră în clasament. Trebuie să rămânem uniți și motivați în această perioadă dificilă. Fiecare antrenament, fiecare meci este o oportunitate pentru noi să demonstrăm că suntem mai puternici decât părem și că putem depăși orice obstacol în calea noastră. De asemenea, vreau să le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul necondiționat. Cu susținerea lor și cu angajamentul nostru ferm, sunt convins că putem depăși această situație dificilă și să ne întoarcem la nivelul pe care îl merităm”.

Liga 3. La ce mai speră SR Brașov

Rareș Forika a mai spus: „În final, să nu uităm că fotbalul este despre pasiune si dedicare. Suntem pregătiți să luptăm pentru culorile noastre și să ne facem comunitatea mândră. Cu această mentalitate și cu multă muncă, suntem hotărâți să revenim mai puternici și mai determinați decât oricând”.

În cazul în care SR Brașov ar termina campionatul înaintea celor de la Ciucaș Tărlungeni, pe penultimul loc, ar putea continua și în sezonul viitor în Liga 3, la invitația FRF, în cazul în care nu sunt suficiente echipe înscrise în competiție, așa cum au fost cazuri și în actuala stagiune.

Din play-off-ul Seriei a 5-a a Ligii 3 în barajul pentru promovarea în eșalonul secund s-au calificat AFC Câmpulung Muscel și Olimpic Zărnești – Detalii, AICI.

Foto: Rareș Forika, alături de managerul Horia Popa


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
2 luni în urmă

Florika mai bine s-ar duce unde a dus mutu’ iapa !

Back to top button