Sport

Și totuși – ȘANSA Aniei Caill (Corona Brașov)…

 

Ania Caill, sportivă legitimată la Corona Brașov, suferă de mari dureri la spate, anunțând, ieri, că nu poate lua startul în proba de Super G contând pentru Campionatele Mondiale de schi alpin de la Cortina D’Ampezzo – Ania Caill (Corona Brașov), GHINION TERIBIL la Mondialele de schi alpin!

Însă, întrecerea care ar fi trebuit să aibă loc marți după-amiază a fost suspendată, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (ceață densă). Organizatorii au decis ca Super G-ul feminin contând pentru C.M. să se desfășoare joi, 11 februarie, începând cu ora 11.45 (în România).

Astfel, există posibilitatea ca Ania Caill să se refacă oarecum și să ia startul. În acest sens, mama schioarei, Dana Caill, ne-a declarat: „Ania face tot posibilul (ședințe de fizioterapie, masaj, medicamente, injecții) pentru a-și reveni cu spatele. Este o cursă «contre le montre» – contracronometru, n.a. – pe care o duce pentru a lua startul la acest Campionat Mondial”.

Astăzi nu este programată nici o întrecere la Cortina d’Ampezzo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare