Sport

Şi-au revenit „lupii”? Corona a oprit seria neagră pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga (video)

Şi-au revenit „lupii”? Hocheiştii de la Corona Braşov au oprit seria neagră de patru înfrângeri la rând cu un succes pe gheaţa vicecampioanei din Erste Liga, Ferencvaros.

„Lupii” s-au impus cu 6-3, după un meci în care au fost mai mereu în faţă. Gazdele au deschis scorul prin Nagy, în mintul 9, însă VanWoemer a egalat chiar înainte de prima pauză. Repriza a doua a început perfect pentru Corona, „dubla” lui Schaber ducând scorul la 3-1. Betteridge a redus din handicap în minutul 37, iar Ban a egalat la 4 în minutul 47. „Lupii” au încasat bine şocul şi nu au căzut, iar finalul a fost al lor. Valchar a marcat pentru 4-3 în minutul 57, iar Gliga a făcut 5-3 după doar câteva secunde. Scorul final, 6-3, a fost stabilit de Schaber, cu 36 de secunde rămase pe tabelă, cu o reuşită în poarta goală.

Rezumatul meciului de la Budapesta aici. Sursa Facebook Erste Liga:

După meci, antrenorul Dave MacQueen a declarat pentru ersteliga.hu: „O victorie mare. Nu pentru poziţia din clasament, ci pentru încredere. În precedentele partide am jucat bine în reprizele 2 şi 3, dar nu am putut să revenim pe tabelă după ce am ratat startul. Acum ne-am propus să terminăm prima repriză cu un rezultat pozitiv, să nu fim în spate. Şi am reuşit. Băieţii merită felicitări, au reuşit să câştige chiar dacă adversarul a reuşit să ne egaleze la 3”.

Şi-au revenit „lupii”? A fost al doilea succes din acest sezon pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga. În primul duel de la Budapesta, „lupii” s-au impus cu 3-1.

În ultima partidă din această deplasare în Ungaria, Corona Braşov se va duela, mâine, de la ora 19.00, cu Ujpest.

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] au salvat un punct cu Ujpest. După ce s-a impus pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga, Ferencvaros, Corona Braşov a obţinut un punct din duelul cu Ujpest, ultimul din această deplasare în […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button