Sport

„Lupii”, din înfrângere în înfrângere. Un nou eşec în Erste Liga

„Lupii”, din înfrângere în înfrângere. Corona Braşov traversează o perioadă teribilă, ajungând la patru înfrângeri consecutive în Erste Liga la hochei pe gheaţă. Pare că discuţia avută cu managerul Alexandru Dedu nu a avut nici un efect. Vor urma oare decizii importante?

Aseară, formaţia antrenată de Dave Macqueen a pierdut din nou, 1-4, cu DEAC. Asta în condiţiile în care raportul şuturilor pe poartă a fost 62-32 în favoarea grupării de la poalele Tâmpei. În continuare, „lupii” nu se regăsesc, suferind atât în apărare, cât şi în atac. Zalamai, Spirko 2 şi Novotny au marcat pentru DEAC, golul Coronei fiind reuşit de Gliga.

„Portarul celor de la DEAC, Hetenyi a avut 61 de parade din 62 de şuturi. Din nou, am început prost şi am primit rapid două goluri. E nevoie de concentrare încă din startul meicurilor. Apoi, în ultimele două partide am avut 105 şuturi pe poartă şi am marcat un singur gol”, a declarat antrenorul Dave MacQueen conform ersteliga.hu.

„Lupii”, din înfrângere în înfrângere. În clasament, Corona ocupă locul 7, cu 14 puncte acumulate în 12 meciuri. „Lupii” mai au două jocuri în această deplasare, mâine, de la ora 15.00, cu Ferencvaros şi marţi, de la ora 19.00, cu Ujpest.

FOTO: Captură Facebook Erste Liga


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] revenit „lupii”? Hocheiştii de la Corona Braşov au oprit seria neagră de patru înfrângeri la rând cu un succes pe gheaţa vicecampioanei din Erste Liga, […]

Back to top button