Sport

Corona s-a impus pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga

Corona Braşov a reuşit al doilea succes în noul sezon din Erste Liga la hochei pe gheaţă. Corona s-a impus pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga, Ferencvaros, 3-1 şi are 6 puncte după trei meciuri în Ungaria.

Echipa antrenată de Dave MacQueen a făcut un meci excelent şi s-a ridicat la nivelul uneia dintre favoritele la câştigarea competiţiei. Zoltan Toke a închis poarta, apărarea a funcţionat la parametri optimi, iar ofensiv ai noştri au „muşcat” decisiv în momentele în care a contat.

După o primă repriză „albă”, Schaber a deschis scorul pentru Corona la mijlocul actului secund. Galantai a egalat în debutul ultimei treimi, însă finalul a fost al „lupilor” (hocheiştii Braşovului rămân cunoscuţi sub acest nume, chiar dacă oficial denumirea nu mai aparţine clubului). Zagidullin a făcut 2-1, după ce Arany a respins în faţă un şut al lui Sweeney, iar Valchar a stabilit scorul final cu o reuşită în poarta goală din pasa lui Schaber.

MacQueen e mulţumit

„A fost o victorie bună pentru noi. Am jucat împotriva unei echipe foarte rapide, una dintre cele mai bune echipe din Erste Liga. A fost o performanță solidă şi e bine că am reuşit să câştigăm pe gheaţa lor. Mi-a plăcut foarte mult felul în care am jucat în defensivă, am încercat să păstrăm exteriorul. Cred că, în general, trebuie să fim foarte mulțumiți de performanță. Evident, avem câteva lucruri la care să mai lucrăm. Este doar al treilea meci al anului, dar lucrurile încep să se contureze. Începem să jucăm cu puțin mai mult ritm. Începem să ne simțim încrezători și se simte ceva chimie printre băieți. Mai avem încă un joc în această deplasare și apoi pornim spre Brașov. Aşteptăm primul nostru meci de acasă”, a declarat anrenorul Dave MacQueen.

corona bucurie la budapesta
Corona s-a impus pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga 5

După ce Corona s-a impus pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga, echipa noastră va susţine marţi ultimul joc din această deplasare, cu Budapest Jégkorong Akadémia HC (MAC).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] niciun punct asta si am primit ceea ce am meritat. Nu îmi imaginez echipa asta jucând aşa. Nu asa am evoluat contra celor de la Ferencvaros. Vor urma multe analize video şi trebuie să învăţăm din această partidă. Mergem… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Şi-au revenit „lupii”? A fost al doilea succes din acest sezon pe gheaţa vicecampioanei Erste Liga. În primul duel de la Budapesta, „lupii” s-au impus cu 3-1. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare