Sport

Șefii de la Corona Brașov – în tensiune / Ce va fi (și) cu Iulian Stamate

Șefii de la Corona Brașov – în tensiune. De acum, ei așteaptă rezultatele alegerilor, de acestea depinzând, într-o foarte mare măsură, continuarea activității la Corona Brașov.

Șefii de la Corona Brașov – în tensiune

Din informațiile noastre, în cazul în care George Scripcaru va (re)deveni primar, aproape toți conducătorii aduși de Allen Coliban de la București vor pleca de la CSM Corona Brașov. În acest sens, candidatul PNL-PSD la fotoliul de primar al Brașovului în cadrul alegerilor din 9 iunie a spus: „Administrația USR a adus mercenariatul în sportul brașovean și îl alimentează fără număr de la bugetul local” – Detalii, AICI.

Alexandru Dedu, managerul general sportiv de la Corona Brașov, are un salariu lunar de 5.000 de euro, lucru recunoscut chiar de el la instalare, într-o conferință de presă. Pe surse, am aflat că ar avea și alte bonusuri financiare, plus ce ar primi ca vicepreședinte al Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG).

Șefii de la Corona Brașov – în tensiune

Iulian Stamate a venit la CSM Corona Brașov ca șef al secțiilor de sporturi de vară. S-ar fi înțeles pentru un salariu de 4.000 de euro pe lună. Ulterior, după ce Alin Bondar a fost demis de la echipa de handbal senioare, Stamate a fost detașat ca antrenor la formația care a încheiat pe locul 8 sezonul în Liga Națională. Ar fi primit și un bonus lunar de 1.000 de euro pentru această perioadă, egalându-l, astfel, pe Alexandru Dedu la capitolul salariu.

Totul din banii brașovenilor, evident, întrucât, se știe, Corona este o grupare finanțată de Municipalitate într-o proporție covârșitoare.

Evident, în funcție de ce va fi la alegerile locale, handbalul de la Corona Brașov poate suferi modificări importante – Detalii, AICI și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
1 luna în urmă

Nu cred ca brasovenii se vor reintoarce la scandaluri de dopaj, folosirea patrimoniului clubului pe persoana fizica, bataia de joc la care erau supusi antrenorii de la grupele de copii si juniori ale clubului si alte matrapazlacuri pe care politrucii… Citeşte mai mult »

Andrei Gheorghe 2
Răspunde la  Florin
1 luna în urmă

De cănd e Coliban la primărie Corona și-a bătut joc de juniori, de la hochei au plecat cel puțin 15-20 de juniori, n-au fost în stare să cumpere un tricou de joc de 2 sezoane, antrenorii doar ei știu cum… Citeşte mai mult »

Smaili
Răspunde la  Andrei Gheorghe 2
1 luna în urmă

Cum adică au avut interzis la vizionare? Erau interziși pe patinoar prin legea lui Mititelu? Stătea jandarmeria cu poza lor la intrare? Sau doar nu aveau intrarea gratuita?

Florin
Răspunde la  Andrei Gheorghe 2
1 luna în urmă

nu prea am la ce sa ma gandesc, cu siguranta situatia la copii si juniori e mult mai buna actualmente decat in vremea jupanilor pedele. Habar n-am despre ce vorbiti, insa, cu niste hoti la conducere, clubul+bugetul nu aveau cum… Citeşte mai mult »

Back to top button