Politic

Toate detaliile despre FCM Brașov / George Scripcaru: „Această structură va fi înființată de la zero”; „Administrația USR a adus mercenariatul în sportul brașovean și îl alimentează fără număr de la bugetul local”

Toate detaliile despre FCM Brașov.

George Scripcaru, candidatul PNL-PSD la funcția de primar al Brașovului la alegerile din 9 iunie, a dat toate detaliile despre Fotbal Club Metropolitan (FCM Brașov), noua grupare fanion a județului, care-și va începe activitatea din Liga 4.

„La ultima întâlnire (Informații, AICI – n.r.) au venit și primari ai unor importante localități din zona metropolitană, Râșnov, Ghimbav, Cristian, Feldioara, Hărman, Tărlungeni, Bod, iar Zărneștiul l-a avut ca reprezentant pe Mihai Stere (antrenorul echipei locale, care vizează promovarea în Liga 2 – n.r.). În această construcție și organizare juridică li se va alătura Municipiul Brașov. Bineînțeles, pot veni și alte localități dornice, cu potențial, din zona metropolitană sau, de ce nu, din Țara Făgărașului. Suntem deschiși tuturor brașovenilor!”, a declarat George Scripcaru, precizând că „aceste UAT-uri se vor asocia, ca și membri fondatori, în Asociația FCM Brașov. Ele dispun de infrastructura sportivă atât de mult importantă, de resurse financiare și resurse umane. Sub această formulă vom începe”.

Toate detaliile despre FCM Brașov

George Scripcaru a întărit: „Brașovenii și iubitorii de fotbal trebuie să știe că această echipă, această structură sportivă, va fi înființată de la zero. Nu ne asociem cu nimeni care deja există, nu preluăm pe nimeni care funcționează, nu fuzionăm cu nimeni. Pornim împreună de la zero! Chiar am remarcat la ultimele discuții că acest lucru ni l-a recomandat și Gabi Tamaș. Proiectul va fi brașovean 100%, pentru că suntem hotărâți să stopăm mercenariatul în sport, pe care Administrația USR l-a adus pe capul brașovenilor și îl alimentează fără număr de la bugetul local. Vor fi jucători brașoveni, antrenori brașoveni, organigramă cu brașoveni, totul va fi brașovean”.

Apoi, candidatul PNL-PSD pentru postul de primar al Brașovului a afirmat: „Doi juriști vor întocmi actele și vor lucra la procedurile pe care trebuie să le urmăm. Vor avea un dialog permanent cu Federația Română de Fotbal, prin intermediul lui Octavian Goga (vicepreședinte FRF și președinte AJF Brașov). Nu vrem să repetăm greșelile și sincopele care s-au făcut recent, cu costuri și pierderi exagerat de mari din bugetul local”.

Toate detaliile despre FCM Brașov

„În Academia de fotbal ne-am propus și vrem să implicăm toate cluburile și școlile de fotbal din municipiul Brașov și din celelalte localități, care să vină și ele asociate în proiect. Fiecare își va avea locul său, pentru că acolo e pepiniera fotbalului brașovean, la nivelul de jos, la copii, unde vor crește și de unde se vor ridica fotbaliștii care vor reprezenta Brașovul mai târziu. Vom dezvolta infrastructura sportivă existentă la nivel de municipiul Brașov și zona metropolitană, pentru a le crea condiții optime de pregătire și performanță”, a mai spus George Scripcaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
30 zile în urmă

Când nu te pricepi la nimic și doar dai din gura aia coruptă, Scripcarel!

Back to top button