Sport

Salariu la Corona Brașov – cât la Rapid / Obiective diferite

Salariu la Corona Brașov – cât la Rapid.

Conducerea Coronei Brașov a început transferurile pentru sezonul viitor, în speranța că echipa feminină de handbal va promova, în sfârșit, în Liga Națională. Cel mai sonor nume adus este Bobana Klikovac (foto), care ar avea un salariu lunar de 7.000 de euro.

Salariu la Corona Brașov – cât la Rapid

Același salariu îl câștigă rapidistele Sorina Tîrcă și Fraga Fernandes, cu mențiunea că ele joacă și în Liga Campionilor. Potrivit Fanatik, portărița brașoveană Denisa Dedu ar avea 8.000 de euro pe lună. Ca și Kapitanovic și Orlane Kanor. Sigur, nu se compară cu al liderei Cristina Neagu – 20.000 de euro pe lună sau cu al coechipierei acesteia de la CSM București, Grace Zaadi – 18.000 de euro pe lună.

Iată că managerul sportiv al Coronei, Alexandru Dedu (cu o remuneraţie de 5.000 de euro pe lună), a acceptat acest salariu pentru Bobana Klikovac. Asta deşi a susţinut, într-o conferinţă de presă, că bugetul alocat grupării braşovene susţinută financiar de Primărie, de 6.585.000 de euro în 2023, este la limita minimă: „Cu bugetul cu care am ieşit de la comisie, îmi doresc să facem echipe cu care în sezonul viitor Corona să nu pice din prima ligă”.

Dacă mai punem la socoteală şi datoriile avute de Corona Braşov – vezi cazul Ion Crăciun


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button