Sport

Suma imensă pe care Corona trebuie să o plătească în 10 zile

Suma imensă pe care Corona trebuie să o plătească. Fantomele trecutului o bântuie încă pe Corona Braşov. Pentru că cei care au condus clubul în ultimii ani nu au ştiut să gestioneze situaţia cu fostul antrenor, Ion Crăciun, acum gruparea Primăriei trebuie să plătească o sumă imensă.

Suma imensă pe care Corona trebuie să o plătească. Concret, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal a amendat Corona Braşov cu 3.000 de lei pentru că nu a plătit datoria către Ion Crăciun. Un mizilic însă în comparaţie cu ce urmează. Conform Comisiei de Disciplină, Corona are 10 zile să îi achite toate drepturile financiare lui Ion Crăciun.

„În legătură cu sesizarea domnului CRĂCIUN ION cu privire la respectarea Hotărârii nr. 600/28.03.2022 a Comisiei de Soluționare a Litigiilor și a Comisiei de Apel a FRH, rămasă definitivă. Comisia a constatat faptul că, clubul CSM CORONA BRAȘOV, nu a pus în aplicare hotărârea menționată. Şi a stabilit sancționarea clubului CSM CORONA BRAȘOV cu penalitate pecuniară 3000 (trei mii) lei, cu termen de achitare 23.02.2023, conform art. 49.1 lit.a) din Regulamentul disciplinar al FRH, sezonul competițional 2022 – 2023. De asemenea, pune în vedere clubului CSM CORONA BRAȘOV, ca în termen de 10 (zece) zile să achite drepturile financiare ale antrenorului CRĂCIUN ION”, se arată pe site-ul FRH.

Deşi, din informaţiile noastre, Ion Crăciun ar fi vrut să revină în club şi să îşi continue contractul, unii conducători de la Corona au preferat să aducă alţi antrenori şi să pornească acest litigiu. Pe care, normal, clubul l-a pierdut.

Astfel, Corona Braşov trebuie să îi achite lui Ion Crăciun peste 100.000 de euro, aproape 700.000 de lei. Ceea ce reprezintă salariile pentru perioada 1 iulie 2020 – 31 mai 2022, când contractul tehnicianului s-a încheiat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Corona Brașov a transferat din 1.Bundesliga. Ea a semnat un contract valabil un sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă unul. […]

1 an în urmă

[…] Clubul braşovean a pierdut litigiul cu fostul antrenor al echipei de handbal feminin Ion Crăciun şi trebuie să-i plătească acestuia 700.000 de lei, adică aproximativ 140.000 de euro, anunță MyTex.ro. […]

1 an în urmă

[…] Dacă mai punem la socoteală şi datoriile avute de Corona Braşov – vezi cazul Ion Crăciun… […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button