Sport

„Bomba sexy” de la Corona Brașov – salariu mai mare ca al managerului general sportiv

„Bomba sexy” de la Corona Brașov.

Bobana Klikovac a fost catalogată de fani și presă ca fiind una dintre cele mai frumoase handbaliste din lume. Ea va juca din vară pentru formația susținută financiar de Primăria Brașov – DETALII, AICI.

„Bomba sexy” de la Corona Brașov. | MyTex.ro
„Bomba sexy” de la Corona Brașov - salariu mai mare ca al managerului general sportiv 6

„Bomba sexy” de la Corona Brașov este conștientă de frumusețea ei, însă vrea să impresioneze lumea prin jocul prestat. „Este un compliment faptul că lumea apreciază că arăt bine. În primul rând, eu cred că sunt o handbalistă de valoare și asta este cel mai important. Nu joc handbal cu frumusețea, eu vreau să fac performanță”, a declarat, acum ceva vreme, Bobana Klikovac pentru Pro Sport.

„Bomba sexy” de la Corona Brașov. | MyTex.ro
„Bomba sexy” de la Corona Brașov - salariu mai mare ca al managerului general sportiv 7

La Corona Brașov, Bobana Klikovac va câștiga circa 7.000 de euro pe lună, nemaipunând la socoteală prima de instalare – 3.000 de euro. Prin comparație, Alexandru Dedu, managerul general sportiv, are un salariu lunar de 5.000 de euro, pe contract de activitate sportivă. Și Ionuț Necula, directorul general interimar al clubului – șeful lui Dedu, cum ar veni, are o remunerație de vreo 7.000 de lei lunar.

Se vehiculează că și iubitul Bobanei Klikovac va sosi, din vară, la Corona Brașov. Este vorba de Răzvan Olteanu, component de bază al echipei naționale de volei.

„Bomba sexy” de la Corona Brașov. | MyTex.ro
„Bomba sexy” de la Corona Brașov - salariu mai mare ca al managerului general sportiv 8

Foto: Instagram Bobana Klikovac


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Țelul Coronei este de a promova în Liga Națională. În acest sens, conducerea a făcut, deja, o serie de achiziții importante pentru sezonul viitor. Detalii despre ultimul transfer, AICI. […]

1 an în urmă

[…] feminină de handbal va promova, în sfârșit, în Liga Națională. Cel mai sonor nume adus este Bobana Klikovac (foto), care ar avea un salariu lunar de 7.000 de […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare