Sport

Planuri privind noua echipă de fotbal a Brașovului, în cazul în care alianța PNL-PSD va avea putere de decizie după alegeri

Planuri privind noua echipă de fotbal a Brașovului.

Din informațiile noastre, la întâlnirea avută de liderii PNL Brașov, duminică, la Hotelul ARO, cu foste glorii ale fotbalului brașovean – Detalii, AICI, s-a alcătuit o echipă, condusă de Adrian Szabo (foto), care să creioneze strategia unei grupări „galben-negre” de viitor. Din grupul ales mai fac parte Marian Ivan, Mugurel Buga și Ioan Mandoca, oameni exponențiali în fotbalul românesc, săriți din schema eșuatei FC Brașov de către primarul USR Allen Coliban, care a dat chix în acest proiect – Detalii, AICI.

Interesant, la întâlnirea de ieri a participat și Octavian Goga, președintele AJF Brașov și vicepreședinte al FRF, om cu o vastă experiență la nivel managerial și cu o influență considerabilă.

Planuri privind noua echipă de fotbal a Brașovului

Rămâne de văzut dacă viitoarea formație fanion a Brașovului va pleca din Liga 4 (județ) sau va exista posibilitatea de a „avansa”, așa cum s-a întâmplat cu Universitatea Craiova, care a primit dreptul de a participa, acum câțiva ani, cu invitație, direct în Liga 2.

În orice caz, așa cum spunea Marian Ivan, „pe mine nu mă interesează aspectele politice. Eu iubesc Brașovul și vreau ca aces oraș să revină, cât mai curând posibil, în elita fotbalului românesc. Cu brașoveni, pentru brașoveni”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
10 zile în urmă

Mai Szabo, mai, chiar asa penibil si fara coloana vertebrala ai ajuns? Jalnic si de toata jena daca ati ajuns sa va asociati imaginea cu un grup infractional organizat (comasat, de data asta), gata sa reia jaful banului public.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare