Sport

FC Brașov – un mort viu / Persoanele răspunzătoare de banii dați nelegal de către Primărie

FC Brașov – un mort viu.

Dezafiliată de către Federația Română de Fotbal (FRF) pentru neplata cu lunile a diverselor datorii, gruparea „galben-neagră”, care avusese și gânduri de promovare în Superligă la un moment dat – în acest an electoral…, a ajuns să agonizeze hâd, accentuând nepăsarea Administrației Coliban asupra acestei situații.

La ora actuală, FC Brașov nu mai are niciun angajat, ultimul plecat fiind Marian Constantinescu, antrenor care s-a dus la Colțea de curând. Deși în acte sediul clubului este la Metrom, pe acolo bate vântul pustietății. Și, totuși, lumea se întreabă cum de, în aceste condiții, FC Brașov mai răspunde la diverse adrese. Se întâmplă, pentru că actele au fost mutate la CATTIA, în Bartolomeu, iar Agenția Metropolitană (AMB) păstrează aparențele unei așa-zise activități. Iar organele statului își continuă controalele!

FC Brașov – un mort viu

Acum, Primăria ar trebui să se îndrepte asupra persoanelor răspunzătoare pentru banii dați nelegal către FC Brașov în 2021, conform raportului Curții de Conturi – Detalii, AICI, o sumă de 3,5 milioane de lei. În plus, se așteaptă și o decizie definitivă a instanței pentru raportul Curții de Conturi din 2022 la FC Brașov, și acesta fiind contestat de Municipalitate. Per total, s-ar ajunge la o sumă în jurul a 2 milioane de euro.

Din informațiile noastre, ar trebui să răspundă pentru asta primarul Allen Coliban, viceprimarul Flavia Boghiu, șefa Serviciului Buget din cadrul Primăriei Brașov, șefa Serviciului Contencios la data controlului (am aflat că, între timp, a demisionat din funcție) și șefa Serviciului Juridic.

De văzut ce se va întâmpla…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare