Sport

Corona, o nouă înfrângere la scor. MacQueen: „Sunt mândru de băieți. Am fost echipa mai bună în cea mai mare parte a jocului”

Corona, o nouă înfrângere la scor. Corona Braşov a pierdut din nou în Erste Liga la hochei pe gheaţă. „Lupii” au început deplasarea în Ungaria cu o înfrângere clară, 0-3, la Miskolc, cu DVTK. Gazdele au deschis rapid scorul, Galajda marcând după 2 minute şi 28 de secunde de la start. Ilvessuo a făcut 2-0 în minutul 12, scorul final fiind stabilit de Lövei, pe finalul reprizei a doua.

„Lupii” au ajuns astfel la trei înfrângeri la rând şi, cu 14 p, ocupă locul 7.

Corona, o nouă înfrângere la scor. Chiar şi în aceste condiţii, antrenorul Dave MacQueen a punctat, conform ersteliga.hu: „Evident că nu suntem mulțumiți, dar mi-a plăcut reacția echipei mele. Cred că am meritat mult mai mult în acest meci. Ne-am descurcat bine în zona ofensivă, în cea mai mare parte a partidei. În prima perioadă am făcut niște greșeli care s-au soldat cu goluri. De câte ori am greșit, pucul a ajuns în poarta noastră. Dar dacă adversarul greșește, nouă ne este greu să înscriem. Cred că am avut aproape 50 de șuturi, ocazii bune, dar portarul adversarului le-a salvat. Sunt mândru de băieți, cred că au muncit din greu și am fost echipa mai bună în cea mai mare parte a jocului”.

Diseară, de la ora 19.30, Corona se va duela cu DEAC.

FOTO: ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mihai
1 an în urmă

Da, ce-ar mai fi de spus? De vină este portarul echipei adverse că și-a făcut treaba! Orice comentariu este de prisos! Din păcate nimeni nu-și asumă responsabilitatea pentru evoluțiile dezastruoase ale echipe de hochei!

1 an în urmă

[…] din înfrângere în înfrângere. Corona Braşov traversează o perioadă teribilă, ajungând la patru înfrângeri consecutive în Erste Liga la […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare