Sport

„Lupii”, acuzaţi de non-combat cu Miercurea Ciuc chiar de şeful clubului Corona

„Lupii,” acuzaţi de non-combat cu Miercurea Ciuc chiar de şeful clubului Corona. Hocheiştii de la Corona Braşov s-au făcut din nou de râs într-un meci cu Sport Club Miercurea Ciuc şi au pierdut, 0-7, un duel care a contat atât pentru Erste Liga, cât şi pentru Liga Naţinală.

Managerul general al clubului Corona Braşov, Alexandru Dedu, a vorbit despre acest subiect în conferinţa de presă de astăzi şi a lansat o acuzaţie gravă: „Nu am nici o problemă când pierdem, dar avem o atitudine corectă. Sportul nu e matematică şi e posibil şi să pierzi. Dar 0-7 arată non-combat şi asta nu se întâmplă în clubul Corona şi nu trebuie să se întâmple. Am avut o discuţie cu întreg staff-ul în care am pus la punct câteva lucruri. Există o oarecare timorare legată de deplasarea la Ciuc. Am înţeles că e o chestie moştenită, văd că se continuă. Eu nu sunt de acord. Sper să vedem chiar din seara o atitudine corectă faţă de sportul pe care îl practică. Repet, nu mă deranjează că mai si pierdem. E normal se se întâmple din când în când. Sistemul competiţional la hochei îţi dă şansa că câştigi campionatul chiar dacă eşti printre codaşe în prima parte. Normal, e mai greu, dar se poate întâmpla. Însă scoruri de neprezentare mă fac să mă simt incomod şi trebuie să simtă şi ei la fel”.

„Nu pentru rezultatele sportive, pentru altceva, există o comisie de disciplină care are şi un referat legat de secţia de hochei. Atât pot să spun. Când va fi o decizie definitivă o voi face publică”, a mai spus Dedu.

„Lupii”, acuzaţi de non-combat cu Miercurea Ciuc chiar de şeful clubului Corona. Toate declaraţiile aici:


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mihai
1 an în urmă

Da, din păcate așa stau lucrurile. Jucătorii echipei de hochei, membri staff-ului tehnic, care nu simt nimic pentru culorile brașovene trebuie să facă un pas în spate, așa este normal, este o chestiune de bun simț. Acest mod de abordare… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] o nouă înfrângere la scor. Corona Braşov a pierdut din nou în Erste Liga la hochei pe gheaţă. „Lupii” au început deplasarea în […]

1 an în urmă

[…] ajungând la patru înfrângeri consecutive în Erste Liga la hochei pe gheaţă. Pare că discuţia avută cu managerul Alexandru Dedu nu a avut nici un efect. Vor urma oare decizii […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare