Hochei

Portărița Bianca Bobu, DISPĂRUTĂ?! Legătura cu Brașovul…

 

În mass-media a apărut informația că Bianca Bobu (foto), de loc din Galați, portarul loturilor României de hochei pe gheață, ar fi dispărut încă din luna august, apropiații gândindu-se, alarmați, că ar putea fi victima unei rețele de trafic de persoane.

Cristian Munteanu, cel care a descoperit-o pe Bianca în Șivița, comuna natală a acesteia, a declarat pentru Libertatea: „Eu am pus acel anunț pe Facebook, pe 6 octombrie, cum că nu mai dă nici un semn din august. O abordasem pe un site de socializare, s-o rog să-mi dea un echipament de portar. Eu am plecat de la Galați la Brașov și doream să o inițiez pe fiica mea în tainele meseriei de portar. Aveam nevoie de echipament. Nu mi-a răspuns de nici un fel”.

Ulterior, într-o ultimă postare pe contul său de Facebook – unde scrie că lucrează la CSM Corona Brașov, Cristi Munteanu a relatat: „Stimați și dragi prieteni! Aseară m-a sunat Bianca Bobu și mi-a spus că e în Galați și că niciodată nu a fost plecată din țară?! Bineînțeles că lucrează la un restaurant și că nu mai vrea să aibă de a face cu nimeni, fiindcă nu este datoare nimănui, iar ce face cu viața ei o privește! Am intrebat-o dacă mă ceartă și dacă nu ar trebui să-și ceară scuze prietenilor și tuturor celor care au fost alături de ea? Am sfătuit-o, dacă este într-adevăr în Galați, să meargă la Poliție, să dea o dezmințire, eventual adresa de contact, fiindcă rudele sunt ingrijorate. Concluzionez că în viață există întotdeauna momentul când alegi, iar Bianca se pare că a ales să renunțe la telefon, rețele de socializare, prieteni, rude și să muncească responsabil, să fie pe picioarele ei! Îi doresc sănătate, succes și o viață prosperă!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare