Hochei

BRAȘOV. Deplasare cu 7 puncte pentru „lupi”

 

Hocheiștii de la Corona Brașov au obținut 7 puncte din deplasarea pe care au avut-o în Ungaria în acest final de săptămână.

Totul a început cu un succes cu 4-2 pe gheața celor de la Vasas. Zsok, M. Biro, Balazs-Szabolcs și Plante au punctat pentru Corona în această partidă.

Apoi, ai noștri au făcut scor, 5-1, cu Hokiklub Budapesta, reușitele fiind semnate de Fowlie, Stephenson, Balazs-Szabolcs și Plante 2.

În această seară, „lupii” au jucat la Debrecen Cu DEAC. Deși a condus de trei ori, cu 2-1, 3-2 și 4-3, Corona a cedat cu 4-5, după prelungiri. Gliga, Balazs-Szabolcs, Fowlie și Armstrong au înscris pentru formația antrenată de Julius Penzes.

Cu 36 de puncte din 18 meciuri, gruparea de la poalele Tâmpei ocupă poziția a treia a ierarhiei Erste Liga, în față fiind Ferencvaros – 38 p, 17 m și Sport Club Miercurea Ciuc – 49 p, 19 m.

Articole asemănătoare

Pentru Corona Brașov urmează trei meciuri în Liga Națională, toate la Patinoarul „Olimpic”, cu ACS Sapienția U23, pe 9 noiembrie și cu CSM Galați, pe 12 și 13 noiembrie.

Următoarele dueluri din Erste Liga vor fi tot la Brașov, cu ACSH Gheorgheni, pe 16 noiembrie, și cu DEAC, o zi mai târziu.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button