Hochei

BRAŞOV. Şase „lupi” convocaţi în echipa naţională de hochei pe gheaţă pentru „Baltic Cup”

 

Naţionala de hochei pe gheaţă a României, proaspăt promovată în eşalonul secund mondial, va participa în perioada 7-10 noiembrie la turneul „Baltic Cup”, care va avea loc în Estonia, la Tallin.

Competiţia se va desfăşura în „Tondiraba Jäähall”, locul unde în primăvară „tricolorii” reuşeau cea mai mare performanţă a hocheiului românesc din ultimii ani, câştigând entuziasmant Campionatul Mondial, divizia I grupa B, în faţa unor formaţii mult mai bine cotate.

Pentru turneul din Estonia, de la Corona Braşov au fost convocaţi şase jucători, Patrik Polc – portar; Tamas Gajdo – fundaș; Balazs Gajdo, Roberto Gliga (foto), Zsombor Molnar, Zoltan Molnar – atacanţi. Selecţionerul primei reprezentative este tehnicianul Coronei, Julius Penzes.

„Tricolorii” au fost repartizaţi în grupa B, urmând să se dueleze cu Kazahstan U20 (8 noiembrie) şi Letonia B (9 noiembrie). În funcţie de rezultate, ai noştri vor întâlni pe 10 noiembrie o formaţie din grupa A, unde sunt Estonia, Lituania și Ucraina.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare