Hochei

BRAȘOV. „Lupii”, succes la Dunaujvaros

 

Corona Brașov a încheiat cu un succes deplasarea pe care a avut-o în acest week-end în Ungaria.

După 4-5 (d. prel.) cu Ujpest și 3-5 cu Hokiklub Budapesta, „lupii” s-au impus pe gheața celor de la Dunaujvaros, 3-1.

Fowlie a deschis scorul cu un gol în superioritate, în minutul 14. Borysenko a dublat avantajul echipei noastre în startul reprizei a treia. Turcotte a redus din handicap în minutul 58, iar Trancă a „închis” tabela cu 26 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

Cu 23 de puncte, Corona este a treia în clasamentul Este Liga la hochei pe gheață, în față fiind Ferencvaros – 29 p și Sport Club Miercurea Ciuc – 30 p.

Pentru formația antrenată de Julius Penzes urmează o pauză în Erste Liga. La finalul săptămânii viitoare, Corona se va deplasa în Ucraina, la Brovary pentru meciurile grupei C din turul al doilea al Cupei Continentale. „Lupii” vor debuta contra formației Mogo Riga (Letonia), vineri, de la ora 16.00. Sâmbătă, de la ora 18.30, ai noștri se vor duela cu HC Donbass (Ucraina), iar duminică, de la ora 14.30 o vor întâlni pe Steaua Roie Belgrad (Serbia). Câștigătoarea seriei va avnsa în grupa F a turului 3, unde sunt deja calificate Beibarys Atyrau (Kazahstan), Neman Grodno (Belarus) și Cracovia (Polonia).

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare