Hochei

BRAȘOV. „Lupii” și-au terminat golurile în meciul cu Dunaujvaros. Înfrângere clară cu Miercurea Ciuc

 

Hocheiștii de la Corona și-au terminat golurile în partida cu Dunaujvaros, pe care au câștigat-o cu 9-2.

Aseară, la Patinoarul „Olimpic”, brașovenii au făcut un meci modest cu Sport Club Miercurea Ciuc și au pierdut clar, 0-4. Confruntarea a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională la hochei pe gheață.

Pelley, Taratukhin, Fodor și Becze au marcat gourile ciucanilor.

În clasamentul Erste Liga, Corona Brașov este pe 3, cu 19 p, cinci mai puține decât Sport Club Miercurea Ciuc. Lider este Ferencvaros, cu 26 p, dar și cu un meci în plus față de grupările din România.

Pentru Corona urmează o deplasare în Ungaria cu trei partide, cu Ujpest – 10 octombrie, Hokiklub Budapesta – 12 octombrie și Dunaujvaros – 13 octombrie.

Articole asemănătoare

Apoi, brașovenii vor pleca în Ucraina, la Brovary, unde va avea loc grupa C a turului secund din Cupa Continentală. Echipa noastră se va confrunta cu Mogo Riga (Letonia) – 18 octombrie, HC Donbass (Ucraina) – 19 octombrie și Steaua Roșie Belgrad (Serbia) – 20 octombrie.

FOTO: Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare