Hochei

BRAȘOV. „Lupii” au învins Steaua

 

Corona Brașov a trecut de Steaua București, 4-1, într-o confruntare din Liga Națională la hochei pe gheață, care a avut loc aseară la Patinoarul „Olimpic”.

Walls 2, Zsok și Knyazev au marcat pentru „lupi”, golul oaspeților fiind reușit de Bocu.

În clasament, Corona ocupă poziția a treia, cu 38 p. În față sunt Progym Gheorgheni, 45 p, și Sport Club Miercurea Ciuc, 68 p, însă cele două formații au cinci, respectiv șase meciuri în plus față de formația noastră.

Altfel, în Erste Liga s-a încheiat sezonul regulat. Cele nouă formații au fost împărțite în două grupe, 1-4, respectiv 5-9, unde se va juca în sistem fiecare cu fiecare, tur-retur.

La final, primele trei clasate din grupa 1-4 își vor alege adversarele din play-off. Corona va porni cu 1 p în grupa 5-9, unde Sport Club Miercurea Ciuc va începe cu 4 p, iar Ferencvaros cu 2 p. Fehervar și Viena Capitals II pleacă la drum cu 0 p. În grupa 1-4, la start situația este DVTK Jegesmedvek 4 p, MAC Budapesta 2 p, Dunaujvaros 1 p, Ujpest 0 p.

Articole asemănătoare

Corona va juca primul meci cu Viena Capitals II, luni, la Patinoarul Olimpic.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare