Sport

FC Brașov se dezintegrează / Primarul Coliban ar avea un plan cu Corona / Înfloresc trandafirii la Kids Tâmpa

FC Brașov se dezintegrează, din cauza managementului penibil al conducătorilor aduși pe criterii de prietenie și de partid de către primarul Allen Coliban.

Acum, după ce echipa de seniori a aterizat în Liga 3, iar jucătorii și antrenorii Dan Alexa și Ștefan Grigorie au plecat care-ncotro, se încearcă măcar salvarea Centrului de copii și juniori de la FC Brașov. Este, însă, dificil de realizat acest lucru, întrucât nu (mai) sunt bani, iar unii antrenori (Marian Cristescu – de exemplu) au început să plece, căutându-și angajamente prin alte părți. Primarul Coliban și Cristian Mățău, secretarul general al FC Brașov, încearcă să convingă colectivul tehnic să rămână pe poziții, promițând noi contracte. Tehnicienii sunt, însă, circumspecți, întrucât au constatat că sunt slabe șanse ca robinetul finanțelor dinspre Municipalitate să se redeschidă pentru un proiect care a murit înainte de vreme.

Din informațiile noastre, în disperare de cauză, Allen Coliban ar vrea să mute Centrul de copii și juniori de la FC Brașov la Corona, însă și acolo situația este delicată, din cauză că nu sunt bani. Asta pentru că Alexandru Dedu & Co. au cheltuit „fără număr” pe transferuri (pe surse am aflat că s-a intrat și la capitolul deplasări!). Apropo, am auzit că o voleibalistă „no name” de 15-16 ani ar câștiga 5.000 de lei pe lună la Corona. În aceste condiții, ar fi interesant de aflat ce salariu are baschetbalistul de NBA tocmai transferat cu surle și trâmbițe – Detalii, AICI.

FC Brașov se dezintegrează

Sunt șanse însemnate ca Seria a 5-a a Ligii 3 să înceapă la finele lunii august fără FC Brașov. Șefii „galben-negri” au luat în calcul dizolvarea formației (unirea sau fuziunea cu SR Brașov este imposibilă pe termen scurt), dacă în câteva zile nu vor fi găsite surse private de finanțare. Iar în cazul în care ar continua în al treilea eșalon fotbalistic, FC Brașov o va face cu echipa U19.

Înfloresc trandafirii la Kids Tâmpa

Dacă acest „new” FC Brașov agonizează, Kids Tâmpa începe să conteze (și) la nivel de seniori. Susținută de Sergiana și dată cu parfumuri… trandafirii, social-democrate, gruparea și-ar fi propus promovarea în Liga 2 la finele sezonului competițional 2023-2024 – în an electoral. De-asta i-a și adus pe Horia Popa, Aby Popa și Carlos Danciu – Detalii, AICI și l-a păstrat pe mijlocașul ofensiv Dan Spătaru, curtat insistent în această vară de Farul Constanța. Pentru Spătaru se interesează zilele acestea Sepsi Sf. Gheorghe, însă prețul cerut de Kids pentru a-l ceda este considerat „piperat” de oficialii covăsneni. În orice caz, negocierile continuă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare