Sport

Iubitorii de fotbal din Brașov nu îl menajează pe primarul Coliban – „Au trecut doi ani în care ți-ai bătut joc de suporterii «stegari»”

Iubitorii de fotbal din Brașov nu îl menajează pe primarul Coliban.

TAS le-a luat ultima speranță celor de la FC Brașov, care s-au trezit că trebuie să joace cu juniorii în Liga 3. Iar acțiunea cu instanța de la Lausanne i-a costat pe „galben-negri” suma de 20.000 de euro, achitată de un om de afaceri, care a rămas, astfel, cu buza umflată.

Allen Coliban, primarul Brașovului, dorește acum o unificare a grupărilor FC Brașov și SR Brașov – Detalii, AICI, după ce „creația” sa a făcut implozie, din cauza oamenilor (de partid) puși pe pile și prietenii în funcții de conducere, fără a avea habar de ce se întâmplă în fenomen.

Iubitorii de fotbal din Brașov nu îl menajează pe primarul Coliban

Reacțiile fanilor brașoveni au fost nenumărate în social-media, majoritatea criticându-l pe edilul-șef pentru modul cum a eșuat acest proiect, conform unei legi a lui Murphy: „Ceea ce începe prost, se termină și mai prost”.

Iată câteva mesaje postate de fani, pe această temă, pe contul de Facebook MyTex – Știri Online Brașov:

„Colibane, pute a rahat în clubul tău și al politicienilor brașoveni! Ce ai făcut cu 5 milioane de euro în doi ani, din banii brașovenilor atribuiți printr-un proiect contestat la Tribunalul Brașov? Ai plătit mercenarii, jucători și staff-ul tehnic, oamenii din conducere aduși doar pe criterii politice, nicidecum de performanță! Ați închis contractele jucătorilor cu datorii financiare doar pentru a lua licența pentru Liga 2, ascunzând prin încheierea altor contracte datoriile clubului FC Scotch Corona Brașov, clubul politicienilor. Au trecut doi ani în care ți-ai bătut joc de suporterii «stegari» și banii acestora, plătitori de taxe și impozite. Sifonarea banilor brașovenilor plătitori de taxe și impozite continuă!”.

„Nu știu ce vrea sa facă (primarul Coliban – n.r.), dar este păcat de munca antrenorilor și a copiilor dedicați acestui sport. Că e FC Brașov sau SR Brașov, este păcat de talentul unor copiii care își doresc sa joace în continuare. Să treacă la fapte, nu vorbe”.

„Dacă vreți fotbal, faceți stadioane. Mai toate orașele au câte un stadion civilizat. Brașovul de ce nu are? Sau poate că nu ne-am civilizat?”.

„Tu nu poți să treci singur strada…”

„Mai bine încercați sa vorbiți cu Țiriac să preia FC Brașov. E brașovean de-al nostru, sunt sigur că ar fi cea mai bună echipă din România cu el la conducere”.

„Bă băiatule (primarul Coliban – n.r.), tu nu poți să treci singur strada și vrei să conduci un oraș ca Brașovul???”.

„Coliban e brașovean get beget, dar până la ora actuală nu a făcut nimic pentru brașoveni. E o rușine foarte mare că nu avem stadioane cum s-a promis și nici echipe care să fie în eșalonul secund”.

„Luați-vă de mână cu Foresta Suceava. Și voi ați picat din liga secundă tot din această cauză – diverse interese care duc la dezastre”.

„Un an până la alegeri… iar vrei să ne tragi în piept. Marș! (cu referire la primarul Coliban – n.r.)”.

„Eu aș uni FC Brașov cu OSK și aș schimba culoarea tricoului în ceva cu curcubeu… Tot face parte din «doctrina» de partid”.

„Vrem stadion înainte de unificare”.

„De ce te bagi tu peste Steagul? Deja ai distrus clona, vrei să nenorocești și echipa asta?”.

„Să le unească niciodată, dar sa deie brandul de la Corona la SR Brașov e altceva”.

„Se va cere falimentul ASC FC Brașov”

„Să facă ceva bun, de vorbe suntem sătui”.

„Politicienii nu se pricep la management sportiv. Sunt datorii enorme. În octombrie se va cere falimentul ASC FC Brașov Steagul Renaște la Tribunalul Brașov”.

„Numai cacealma face omu’ ăsta (primarul Coliban – n.r.)”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare