Sport

FC Brașov – pe principiul „Ce poți face azi, lasă pe mâine” / Negocieri cu 3 jucători

FC Brașov – pe principiul „Ce poți face azi, lasă pe mâine”.

Deși inițial fusese programat pentru marți, încă nu s-a întrunit în ședință Consiliul Director al grupării FC Brașov. Acum, cică, s-ar ține astăzi, dacă nu mâine… Acolo se va decide și dacă i se va propune lui Marian Mitran să continue ca președinte la FC Brașov. Acestuia, se știe, i-a expirat contractul în 15 iunie. Mitran are o ofertă concretă de a deveni președinte executiv la Ceahlăul Piatra Neamț – echipă nou promovată în Liga 2 – Detalii, AICI. În cazul în care lui Marian Mitran „i se va face vânt” spre Pietricica, la dorința primarului Allen Coliban, înlocuitorul ar fi Cristian Mățău – Detalii, AICI.

FC Brașov – pe principiul „Ce poți face azi, lasă pe mâine”

Marian Mitran ne-a relatat că încă nu știe ce-i va rezerva viitorul din punct de vedere profesional: „Momentan, sunt la FC Brașov. Îmi fac treaba aici. N-am primit nici o ofertă de prelungire a contractului. Mai aștept”.

Surse din anturajul lui Mitran ne-au destăinuit că, totuși, Mitran este pe picior de plecare la Piatra Neamț. De văzut…

Altfel, optimist, Marian Mitran ne-a declarat că „sunt semnale ca bugetul să fie aprobat de Primărie. Ar fi păcat să nu se întâmple așa, pentru că FC Brașov are nevoie stringentă de bani în această perioadă de pre-sezon”.

Marian Mitran a recunoscut că s-a dorit transferul lui Bogdan Rusu la FC Brașov: „Ne-a spus, însă, că vrea să joace ori la o echipă din Superligă, ori în străinătate”. Până la urmă, atacantul născut în Brașov a ajuns la FC Argeș, în Liga 2 – Detalii, AICI.

Negocieri cu 3 jucători

„Suntem în discuții avansate pentru a aduce la FC Brașov un atacant foarte bun. Mai avem în vizor un mijlocaș central și un fundaș central. Au jucat în Superliga sau la formații cu pretenții din divizia secundă. Nu pot, acum, să dau nume”, ne-a mai spus Marian Mitran.

El crede că atacantul bulgar Milcho Angelov va rămâne la FC Brașov, chiar dacă are și alte oferte. În privința lui Chică-Roșă, „deși avem opțiune de cumpărare, n-o putem activa, din lipsă de bani. Sper, totuși, ca cei de la FC Botoșani să fie de acord să ni-l mai împrumute un an”.

Triunghiular cu Farul Constanța și Poli Iași

În altă ordine de idei, vineri, 23 iunie, FC Braşov le va întâlni într-un triunghiular pe Farul Constanţa, campioana en-titre, şi pe Poli Iaşi, nou-promovată în Superligă. Meciurile, a câte 45 de minute fiecare, vor avea loc la Ghimbav, la Complexul Campo Verde.

Iată programul triunghiularului:

· Ora 11.00 – Farul Constanţa – Poli Iaşi

· Ora 12.00 – FC Braşov – Farul Constanţa

· Ora 13.00 – FC Braşov – Poli Iaşi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Sportiv „Campo Verde” din Ghimbav, s-a disputat un triunghiular, cu participarea echipelor FC Brașov, Farul Constanța și Poli Iași. Au fost trei partide amicale, a câte 45 de minute […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare