Sport

FC Brașov l-a ratat pe Bogdan Rusu / Unde a ajuns

FC Brașov l-a ratat pe Bogdan Rusu. Atacantul brașovean a fost dorit de antrenorul Dan Alexa pentru sezonul 2023-2024 al Ligii 2, unul în care, conform dorinței primarului Allen Coliban, se dorește promovarea.

Bogdan Rusu era liber de contract după retrogradarea Mioveniului din Superligă, dar a ales, în cele din urmă, să evolueze pentru FC Argeș. La gruparea piteșteană a fost numit antrenor principal Alexandru Pelici, care a mai lucrat cu vârful brașovean atât la Mioveni, cât și la Sibiu – în trecut.

FC Brașov l-a ratat pe Bogdan Rusu atât din cauza interdicției de a efectua transferuri, cât și a incertitudinii ce planează prin club. Încă nu se știe dacă Primăria va mai susține financiar echipa, Marian Mitran așteaptă decizia Consiliului Director, pentru a ști dacă i se va prelungi contractul sau va pleca președinte la Ceahlăul Piatra Neamț, iar angajații au angajamentele în prag de expirare și, până în prezent, nu s-a aflat despre nici o intenție de înnoire.

Inițial, ședința Comitetului Director de la FC Brașov trebuia să aibă loc ieri, dar s-a amânat pentru astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Marian Mitran a recunoscut că s-a dorit transferul lui Bogdan Rusu la FC Brașov: „Ne-a spus, însă, că vrea să joace ori la o echipă din Superligă, ori în străinătate”. Până la urmă, atacantul născut în Brașov a ajuns… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare