Sport

De ce s-au lepădat de FC Braşov? Explicaţii după dezvăluirile MyTEX

De ce s-au lepădat de FC Braşov? MyTEX a dezvăluit la finalul anului trecut că FC Braşov a mai încasat câteva lovituri şi s-a trezit cu o datorie de peste 300.000 de euro.

Totul după ce şase jucători care au evoluat la vechea echipă, intrată în faliment şi a cărei continuatoare s-a autoproclamat gruparea creată de Allen Coliban, au solicitat să le fie plătite datoriile.

Bruno Madeira, Ricardo Machado, Serginho, Diogo Santos, Adnan Aganovic şi Mislav Leko au notificat Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte. Ei au cerut să primească sumele datorate de FC Braşov.

Sumele solicitate de fotbalşti:

Bruno Madeira – 35.000 de euro plus dobânda anuală,

Ricardo Machado – 17.000 de euro plus dobânda anuală,

Serginho – 36.000 de euro plus dobânda anuală,

Diogo Santos – 56.500 de euro plus dobânda anuală,

Adnan Aganovic – 54.600 de euro plus dobânda anuală,

Mislav Leko – 55.200 de euro plus dobânda anuală.

Recent însă, MyTEX a dezvăluit că oficialii clubului s-au lepădat de FC Braşov. Fotbaliştii au fost înştiinţaţi de conducerea New FC Braşov că actualul club nu are nici o intenţie să plătească. Pentru că nu are nici o legătură cu clubul care a intrat în faliment. Oficialii New FC Braşov le-au transmis celor 6 jucători că acest club are ca obiectiv revigorarea activităţii fotbalistice din Braşov. Nu de a continua activitatea unui anumit club de fotbal.

Pe speţe similare, Rapid Bucureşti a fost obligată să plătească datoriile vechii societăți.

La ora 12.00, la sediul clubului de la Stadionul Metrom va avea loc o conferinţă de presă, organizată de oficialii „galben-negri” pentru a explica de ce s-au lepădat de FC Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button