Sport

Se îngroaşă gluma la FC Braşov. De unde scoate primarul Coliban peste 300.000 de euro?

Se îngroaşă gluma la FC Braşov. Pentru că echipa înfiinţată de primarul Allen Coliban se pretinde continuatoarea formaţiei Braşovului, care a intrat în faliment în 2017, foarte probabil va fi obligată să plătească datoriile pe care FC Braşov le avea la foşti jucători.

MyTex a anunţat în exclusivitate că Bruno Madeira, Ricardo Machado, Serginho şi Diogo Santos au notificat Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte. Ei solicită să primească peste 200.000 de euro, datorii plus dobânzi acumulate.

Se îngroaşă gluma la FC Braşov. Acum a venit rândul altor doi fotbalişti să trimită o notificare către Asociaţia Club Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte. MyTex vă prezintă, din nou, în exclusivitate, sumele pe care aceştia le solicită. Astfel, Adnan Aganovic solicită să i se plătească 54.600 de euro plus dobânda penalizatoare. Apoi, Mislav Leko cere 55.200 de euro, sumă pe care o are de recuperat de la falimentara FC Braşov.

Prin urmare, cei doi croaţi ar urma să primească de la FC Braşov 110.000 euro, plus dobânzi. În aceste condiţii, dacă Bruno Madeira, Ricardo Machado, Serginho şi Diogo Santos, Adnan Aganovic şi Mislav Leko vor câştiga la FIFA, FC Braşov ar trebui să achite peste 300.000 de euro. Iar şansele ca ei să câştige la FIFA sunt mari, mai ales că există şi precedentul Rapid Bucureşti.

De unde scoate primarul Allen Coliban aceşti bani? Sau va decide să oprească activitatea la scurt timp după ce a creat noul club? Rămâne de văzut, însă se anunţă o perioadă grea la FC Braşov…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Din taxe si impozite marite. Din amenzi date abuziv de catre slugile alea ale lui carora a uitat sa le desfiinteze posturile. De acolo scoate pinoccchio 300.000 de euro. Ca doar nu o sa ia de la oengeurile sale de… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Altfel, probabil că managerul general are cunoștiință de problemele cronice de la FC Brașov… DETALII, AICI și AICI. […]

1 an în urmă

[…] la finalul anului trecut că fotbaliştii Bruno Madeira, Ricardo Machado, Serginho, Diogo Santos, Adnan Aganovic şi Mislav Leko au notificat Asociația Club Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște pentru a recupera […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare