Sport

FC Braşov nu e FC Braşov. EXCLUSIV MyTEX

FC Braşov nu e FC Braşov. New FC Braşov, clubul înfiinţat de primarul Allen Coliban, nu este FC Braşov, clubul pe care toţi braşovenii il iubesc. O recunosc chiar oficialii grupării. Este doar o copie ieftină, susţinută însă cu mulţi bani de la bugetul local. Bani publici care se duc astfel pentru mofturile unora, nu pentru a continua legenda FC Braşov. Asta deşi, primarul Allen Coliban s-a bătut cu pumnii în piept că New FC Braşov va duce mai departe tradiţia clubului care a intrat în faliment.

MyTEX a anunţat în exclusivitate la finalul anului trecut că fotbaliştii Bruno Madeira, Ricardo Machado, Serginho, Diogo Santos, Adnan Aganovic şi Mislav Leko au notificat Asociația Club Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște pentru a recupera banii pe care îi aveau de luat de la FC Braşov. Astfel, dacă New FC Braşov ar fi continuatoarea clubului „stegar”, ar trebui să plătească, existând în fotbalul românesc şi precedentul Rapid Bucureşti.

FC Braşov nu e FC Braşov. Din informaţiile noastre, fotbaliştii au fost înştiinţaţi de conducerea New FC Braşov că actualul club nu are nici o intenţie să plătească. Pentru că nu are nici o legătură cu clubul care a intrat în faliment. În mare, oficialii New FC Braşov le-au transmis celor 6 jucători că acest club are ca obiectiv revigorarea activităţii fotbalistice din Braşov. Nu de a continua activitatea unui anumit club de fotbal. Astfel, e clar, FC Braşov nu e FC Braşov.

Aşteptăm un punct de vedere din partea oficialilor grupării din Liga 2 sau a primarului Allen Coliban. Cei care au minţit de când a apărut acest club, spunând că duce mai departe tradiţia FC Braşov. Cu toţii au cerut ca fanii braşoveni să vină lângă această echipă. Totul a ieşit însă la iveală acum, fiind un mare balon de săpun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Nu le am cu fotbalul dar macar atata stiu si eu ca FC Brasov era echipa clubului de la Autocamioane Brasov. Fiind si singura care cand nu era in divizia B mai juca si prin divizia A, era denumita echipa… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] FC Brașov vrea să transfere veterani […]

1 an în urmă

[…] FC Braşov e FC Braşov doar când îi convine. Pe de altă parte, oficialii New FC Braşov le-au transmis fotbaliştilor care îşi cer drepturile restante de la club…. Şi că nu au nici o intenţie să […]

1 an în urmă

[…] însă, MyTEX a dezvăluit că oficialii clubului s-au lepădat de FC Braşov. Fotbaliştii au fost înştiinţaţi de conducerea New FC Braşov că actualul club nu are nici o […]

1 an în urmă

[…] FC Braşov s-au răzgândit. Asta după ce MyTEX a dezvăluit că FC Braşov i-a notificat pe respectivii jucători şi le-a transmis că acest club are ca obiectiv revigorarea activităţii fotbalistice din […]

Back to top button