Sport

Dacă Dan Alexa a rupt relația cu Anamaria Prodan / Avantaj

Dacă Dan Alexa a rupt relația cu Anamaria Prodan.

Fostul antrenor de la FC Brașov și-a găsit relativ rapid angajament după plecarea din orașul de la poalele Tâmpei – Detalii, AICI.

La Fanatik Superliga, jurnalistul Horia Ivanovici a dezvăluit cum a ajuns cel poreclit „Chirurgul” la FC Botoșani: Dan Alexa nu mai e impresariat de Anamaria Prodan. Nici nu mai vorbesc de 3 ani, s-a rupt totul. Deci vezi cât de mult contează un impresar care are credibilitate. Ce nu știe lumea este că Dan Alexa a semnat cu Florin Vulturar. El este noul agent al lui Dan Alexa. Un tip foarte serios. Un tip bine crescut, cu bun simț, o plăcere să vorbești cu el din toate punctele de vedere. E un tip educat, care nu e intruziv, care nu apare pe la televizor. Vulturar e tare rău, credeți-mă! Vulturar este unul din favoriții lui Gigi Becali. Este un om chiar la locul lui”.

Dacă Dan Alexa a rupt relația cu Anamaria Prodan. Sexy-impresara a cam ieșit „din joc” în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, având acum alte priorități. Singurul fotbalist de top pe care-l mai reprezintă ar fi Nicolae Stanciu, la Wuhan, în China.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Anamaria Prodan va fi protagonista unui reality-show intitulat „Punct și de la capăt!”, așa cum a anunțat […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare