Sport

Dan Alexa, antrenor în Superligă / De la FC Brașov, la…

Dan Alexa a avut parte de o scurtă vacanță după plecarea de la FC Brașov. La începutul verii, antrenorul avea gânduri mari la gruparea „galben-neagră”, știindu-se că primarul Allen Coliban i-a cerut promovarea în Superligă – probabil din rațiuni electorale. Apoi, a fost lovit puternic de neprimirea licenței pentru a evolua în Liga 2, lucru care a dus la dezintegrarea FC Brașov. Astăzi, „creația” edilului-șef mai „respiră” doar prin Centrul de Copii și juniori.

Iată, însă, că Dan Alexa și-a găsit destul de repede un nou angajament. Este antrenorul principal al echipei FC Botoșani.

„Mă înțelesesem cu Nicolae Dică, dar au apărut niște probleme cu secunzii și totul a căzut. Atunci am discutat cu Dan Alexa, care abia se întorsese din Italia, și și-a dat acordul. Sută la sută va fi noul antrenor al Botoșaniului”, a declarat, astăzi, Valeriu Iftime pentru Fanatik.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare