Sport

Destăinuirile Prodancăi despre Alexa și Ioan Neculaie

Destăinuirile Prodancăi despre Alexa și Ioan Neculaie

Anamaria Prodan a explicat motivul pentru care l-a pălmuit pe Dan Alexa, în prezent antrenor la FC Brașov – DETALII. S-a întâmplat la finalul unui meci în care „Chirurgul” pregătea echipa Astra Giurgiu. Scena, filmată, a fost imediat intens mediatizată. Laurențiu Reghecampf a mărturisit că momentul acela i-a declanșat dorința de a divorța de „sexy-impresară”.

Anamaria Prodan a relatat, degajată, filmul evenimentului în podcastul „Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

Nu, nu avea nici o legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el… Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali. Toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: «Ce stai toată ziua la palat?»”, a declarat Prodanca.

În ceea ce privește legătura cu Ioan Neculaie, Anamaria Prodan a fost cea care a realizat transferul mijlocașului Alexandru Mateiu, de la FC Brașov, la Universitatea Craiova. Cu banii primiți, gruparea „stegară” a mai rezistat ceva timp, după care a urmat falimentul

Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el (în Alexa – n.r.) că suntem împreună? Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic... Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Mă îmbrac frumos, am băut o șampanie cu patronul Astrei. Făcusem echipă, urma meciul cu Botoșani. Tiram face 11 metri, 1-0 pentru Botoșani, s-a evaporat șampania din pahar. «Băi, Ana, ce e cu ăsta? Șchiopul ăsta!». A greșit, asta e, fundaș central, m-a făcut praf patronul, a continuat Prodanca discuția cu jurnalistul de la Digi Sport.

„A început scandalul cu transferurile proaste”

Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, meciul se încheie la egalitate, slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară (patronul Astrei – n.r.) N-aveai cum. Eu nu pot să mă duc să-i spun jucătorului că-l dau afară. Ne-am certat, Dan a venit și a spus «ce, domnule, că tu i-ai adus, nu mă interesează șchiopii ăia», stresul ăla și în nervii ăia atunci… Greșit pentru mine ca femeie (că l-a lovit – n.r.). Sunt eu luptătoare, dar și Dan e cât muntele. Dar a fost gentleman, a zis «Ana, calmează-te»”, a încheiat story-ul Anamaria Prodan.

David Tiram, cel care a declanșat acest „iureș”, evoluează acum în țara sa de origine, la RamathaSharon.

Destăinuirile Prodancăi despre Alexa și Ioan Neculaie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Oare bahmuteanca nu ne declara nimic? Sau zavoranca?

1 an în urmă

[…] De văzut dacă Anamaria Prodan îl va invita și pe Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov, la ziua sa de naștere. Cel poreclit „Chirurgul” a colaborat cu Prodanca în plan sportiv, un „scurtcircuit” intervenind după „celebra” palmă primită la… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Într-un amplu interviu pentru Playsport, Dan Alexa a vorbit și despre episodul în care Anamaria Prodan i-a dat o palmă peste față la finele unui meci al Astrei Giurgiu, acum câțiva ani – DETALII, AICI. […]

1 an în urmă

[…] Despre ce s-a întâmplat între Dan Alexa și Anamaria Prodan puteți citi și AICI. […]

2 luni în urmă

[…] implicată într-o nouă relație sentimentală. Aflată în Las Vegas cu ocazia sărbătorilor, Ana Maria Prodan și-a prezentat partenerul pe contul personal de Instagram, acesta fiind cu 14 ani mai […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button