Sport

Cum rămâne cu un nou stadion la Brașov

Cum rămâne cu un nou stadion la Brașov.

Arene moderne se tot construiesc în țară. După Constanța și Timișoara, iată că va apărea unul și la Hunedoara, după ce Corvinul a promovat în Liga 2. Construcția noului stadion din Hunedoara a fost scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții (CNI), aflată în subordinea Ministerului Dezvoltării. Noul stadion din Hunedoara va avea o capacitate de 10.100 de locuri și va fi construit pe o suprafață de 37.207 metri pătrați, potrivit economedia. 

Cum rămâne cu un nou stadion la Brașov

La Brașov, tot bătrânul Stadion „Tineretului” rămâne baza, fiind „peticit” an de an. Referitor la o nouă arenă în orașul de la poalele Tâmpei, se tot promite de mai mult de un deceniu. Dacă ne aducem aminte, „new Municipal” (foto – proiect) ar fi trebuit să găzduiască meciuri la… Euro 2012.

Când Allen Coliban a devenit primar, avea gânduri mari cu un nou stadion la Brașov, vorbind de unul de circa 25.000 de locuri, conform standardelor FIFA și UEFA. S-a vehiculat, mai întâi, amplasarea lui prin Triaj, apoi s-a discutat despre zona Rulmentul. S-a stabilit și o dezbatere publică pe această temă, subiect care a rămas „în aer”.

Cum rămâne cu un nou stadion la Brașov

Mai nou, Adrian Veștea, devenit ministru al Dezvoltării, a vorbit despre necesitatea construirii unui nou stadion la Brașov, aruncându-i mănușa, cum se spune, primarului Coliban: Aștept inițiativa, care trebuie să vină din partea autorităților locale. Ca orice brașovean, ne dorim și noi să avem un stadion modern, stadion adus la standarde cât mai bune. Vedem ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră, în alte județe, deja, poate mult mai mici decât noi și cu o contribuție mult mai mică la PIB-ul României, care astăzi au infrastructură sportivă, de tip stadion, foarte bine pusă la punct. Îmi doresc să am o colaborare cât mai bună cu toți primarii noștri, în special cu primarul municipiului Brașov, care ar trebui să livreze o astfel de documentație și ulterior să încercăm să urmăm parcursul necesar că acest proiect să prindă contur”, a declarat Veștea – Detalii, AICI.

Se va mișca ceva, în acest sens, dinspre Primărie, mai ales că Allen Coliban a mărturisit că are o relație bună cu Adrian Veștea (Detalii, AICI)?!…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Marius
10 luni în urmă

La ce ne trebuie stadion? La ce echipe de fotbal avem,sunt Bani aruncati pe fereastra!

10 luni în urmă

[…] Cum rămâne cu un nou stadion la Brașov […]

Willy
10 luni în urmă

La Sfantu le-a facut alora Orban putinistul stadion. Va dati seama ca au stiut dublii cetateni cu cine sa voteze, nu?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare