Expres

Ce așteaptă ministrul Veștea de la primarul Allen Coliban (video)

Ce așteaptă ministrul Veștea de la primarul Allen Coliban.

Venit la Brașov în calitate de ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea a verificat pe teren proiectele implementate de Compania Națională de Investiții (CNI) şi a discutat cu primarii din județul pe care l-a păstorit șapte ani despre programele finanţate de la bugetul de stat și prin PNRR, ce oferă fonduri pe care autoritățile locale le pot accesa.

Ce așteaptă ministrul Veștea de la primarul Allen Coliban. În acest context, Adrian Veștea s-a arătat ușor nemulțumit de faptul că municipiul Brașov a rămas în urmă în ceea ce privește infrastructura sportivă, lipsind un stadion la standarde moderne. Până la edificarea unuia nou, soluția, pe care a și discutat-o cu primarul Brașovului, Allen Coliban, este reabilitarea Stadionului Tineretului. De altfel, de la edilul municipiului așteaptă documentația.
Aștept inițiativa, care trebuie să vină din partea autorităților locale. Ca orice brașovean, ne dorim și noi să avem un stadion modern, stadion adus la standarde cât mai bune. Vedem ceea ce se întâmplă în vecinătatea noastră, în alte județe, deja, poate mult mai mici decât noi și cu o contribuție mult mai mică la PIB-ul României, care astăzi au infrastructură sportivă, de tip stadion, foarte bine pusă la punct. Îmi doresc să am o colaborare cât mai bună cu toți primarii noștri, în special cu primarul municipiului Brașov, care ar trebui să livreze o astfel de documentație și ulterior să încercăm să urmăm parcursul necesar că acest proiect să prindă contur”, a declarat ministrul Adrian Veștea (video), la finalul conferinței de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] Brașovului a spus că are o relație normală cu Adrian Veștea, fost președinte al Consiliului Județean Brașov, acum ministru al Dezvoltării: „Dacă ar fi […]

7 luni în urmă

[…] Mai nou, Adrian Veștea, devenit ministru al Dezvoltării, a vorbit despre necesitatea construirii unui nou stadion la Brașov, aruncându-i mănușa, cum se spune, primarului Coliban: „Aștept inițiativa, care trebuie să vină din partea autorităților locale. Ca orice brașovean, ne… Citeşte mai mult »

7 luni în urmă

[…] cele mai bune condiții de învățare pentru copii și cadrele didactice”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit […]

7 luni în urmă

[…] de Ateliere are ca obiectiv principal să ofere comunității brașovene posibilitatea ca timp de o săptămână să experimenteze o gamă largă de activități pentru […]

7 luni în urmă

[…] „Modernizarea infrastructurii rutiere din Țara Făgărașului a fost o prioritate a mandatelor mele la conducerea Consiliului Județean Braşov și mă bucur că acum culegem roadele strădaniilor noastre. În ultimii ani am gestionat o adevărată infuzie de capital în infrastructură,… Citeşte mai mult »

Back to top button