Sport

Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov / S-ar fi stabilit președintele / Favorit să fie antrenor este… / Rolul ACS Steagul Roșu

Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov.

George Scripcaru, candidatul PNL-PSD la postul de primar al Brașovului pentru alegerile din 9 iunie, a stabilit, în mare măsură, persoanele care vor fi în staff-ul administrativ și tehnic al viitoarei grupări fanion a orașului – informație ce v-am oferit-o în exclusivitate zilele trecute AICI.

Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov

Din datele noastre, președinte ar urma să fie Adrian Szabo (foto, mai jos), cel ce a condus și secția de fotbal a CSM Corona Brașov, dar care a activat ani buni și la FC Brașov.

szabo_13.jpg
Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov / S-ar fi stabilit președintele / Favorit să fie antrenor este... / Rolul ACS Steagul Roșu 20

Ioan Mandoca este vizat pentru o funcție de vicepreședinte, iar Marian Ivan și Mugurel Buga ar fi numiți director sportiv, respectiv organizator de competiții. Ilie Luca ar ocupa poziția de delegat tehnic.

În pole-position să devină antrenor principal la FCM Brașov este Călin Moldovan (foto, mai jos), asta în cazul în care nu va reuși să promoveze cu formația din Focșani în Liga 2.

Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov | MyTex.ro
Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov / S-ar fi stabilit președintele / Favorit să fie antrenor este... / Rolul ACS Steagul Roșu 21

Potrivit surselor noastre de mare încredere, FCM Brașov se va ridica pe fundația pusă la dispoziție de ACS Steagul Roșu Brașov, care va da CIS-ul într-o primă fază, iar Edi Gherghe ar fi instalat ca șef al centrului de copii și juniori, ajutat fiind de Dragoș Ivăncescu (foto, mai jos).

Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov | MyTex.ro
Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov / S-ar fi stabilit președintele / Favorit să fie antrenor este... / Rolul ACS Steagul Roșu 22

De asemenea, Gherghe va avea un loc în cadrul Consiliului de Administrație al FCM Brașov, alături de Primăria Brașov, de Consiliul Județean Brașov (de asta s-a și introdus cuvântul metropolitan în denumire) și de diverși oameni de afaceri care vor finanța echipa.

Cum arată organigrama viitoarei grupări FCM Brașov

99%, FCM Brașov va pleca la drum din Liga 4 brașoveană, vizând promovări consecutive până în primul eșalon. Conform specialiștilor, acest lucru este dificil de realizat din Liga 3 în sus numai cu fotbaliști brașoveni, așa încât trebuie efectuate, la timpul potrivit, unele transferuri de calitate din țară, dar și din străinătate.

Cât despre brandul FC Brașov, care aparține Primăriei, acesta ar trebui uitat prin sertarele de acolo, pentru că va reactualiza, în cazul în care va fi folosit, datoriile majore făcute în „era” Allen Coliban (Detalii, AICI), efectul fiind dezafilierea sa de către FRF.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
2 luni în urmă

Ha, ha, ha! Toti slugoii hrapareti s-au adunat in jurul infractorului care a distrus fotbalul brasovean si nu numai. Noroc ca in 09 iunie ii vom trimite (din nou) pe toti acesti golani tupeisti si fara coloana vertebrala acolo unde… Citeşte mai mult »

Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

tare rău îți mai dorești pensia speciala. Stai bre sa câștigi mai întâi. nu pune căruța în fata boilor. in loc sa auzim chestii serioase aflam ca vrei sa joci fotbal? hai cu soluții realiste pt problemele majore ale Brașovului.… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Andrei Gheorghe
2 luni în urmă

Care Nuți? Nuți spaima puții?

Back to top button