Sport

Cu cine ține Laszlo Dioszegi la fotbal – România sau Ungaria?

Cu cine ține Laszlo Dioszegi la fotbal.

Răspunsul dat de șeful de la Sepsi Sf. Gheorghe la această întrebare a fost unul diplomat.

„Eu sunt maghiar, niciodată n-o să mint, o să țin cu Naționala Ungariei. Dar țin și cu Naționala României. Niciodată n-am ținut cu Germania, Franța sau Portugalia… Totuși, nici Ungaria, nici România nu au șanse să câștige Euro, maximum 1 la sută șanse. Am așteptat întrebarea asta de la dumneavoastră. Vă răspund cu o întrebare: dacă aveți un fiu și o fiică, pe cine preferați? Greu de ales, nu?! V-am dat răspunsul pe loc”, a declarat Dioszegi pentru Gsp.ro.

Conducătorul grupării covăsnene a mai precizat: „Vreau să mă duc la Euro, am fost în Qatar la trei meciuri. O să merg și în Germania la 2-3 meciuri, depinde cum îmi va permite timpul”.

Cu cine ține Laszlo Dioszegi la fotbal

Totuși, Sepsi Sf. Gheorghe a primit finanțare de la Guvernul Ungariei pentru Academia de copii și juniori a clubului și pentru construirea arenei. „Nu și pentru echipa de seniori”, a subliniat Laszlo Dioszegi.

„Dacă primeam, nu ne opream la o grilă de salarizare de 10.000 de euro, urcam imediat la 20.000 de euro/lună și ne băteam la primele trei locuri. Avem un buget bun, corect pentru clubul nostru, avem sponsori și din Ungaria, și din România”, a mai precizat Dioszegi pentru sursa citată.

Totuși, recent, omul de afaceri din Sf. Gheorghe a fost de 2 ori în Ungaria, la Budapesta, la o gală a oamenilor de afaceri, unde a și fost premiat – Detalii, AICI, și la festivitatea de premiere a celor mai valoroși sportivi maghiari din 2023, unde s-a întreținut și cu fotbalistul Dominik Szoboszlai (FC Liverpool) – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare