Sport

Laszlo Dioszegi – întâlnire cu o vedetă a lui FC Liverpool: „Lipsește puțin, dar poate reușesc”

Laszlo Dioszegi – întâlnire cu o vedetă a lui FC Liverpool.

Șeful de la Sepsi Sf. Gheorghe se află bine ancorat în mediile elitiste din Ungaria. De altfel, el a fost prezent luni, 8 ianuarie, la Gala Sportului din Ungaria, unde au fost decernate premii pentru cei mai valoroși sportivi din 2023. La evenimentul de la Budapesta a fost invitată și Katalin Novak, președintele Ungariei, care în week-end fusese într-o vizită privată în Transilvania, aflându-se și la Brașov – Detalii, AICI.

Laszlo Dioszegi – întâlnire cu o vedetă a lui FC Liverpool

Conducătorul grupării covăsnene a profitat de ocazie și a discutat (și) cu Dominik Szoboszlai, titular de bază în echipa antrenată de Jürgen Klopp. De altfel, Dioszegi a postat pe contul său de Facebook o fotografie alături de mijlocașul maghiar de la FC Liverpool în vârstă de 23 de ani, cotat pe Transfermarkt la 75 de milioane de euro, cu mesajul: „Lipsește puțin, dar poate reușesc”.

Chestionat de iAM Sport, în glumă – evident, dacă are de gând să-l aducă pe Szoboszlai la Sepsi Sf. Gheorghe, Laszlo Dioszegi a declarat: Nici nu intră în discuție. Cum să vină la noi? Joacă la Liverpool. Din glumă am zis că sunt foarte aproape de a-l transfera. Știu că ar fi senzațional, dacă am reuși să-l aducem la noi. Are un șut deosebit. E un «optar» care ne lipsește. Dar noi suntem departe de acest jucător. Are vreo 10 milioane de euro salariu pe an. În momentul de față, e cel mai bun jucător din Ungaria”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] călătorește mult. După ce zilele trecute s-a aflat (iarăși) în Ungaria – Detalii, AICI, acum este în […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare