Economic

Laszlo Dioszegi – premiat în Ungaria / Ce s-a spus despre omul de afaceri din Sf. Gheorghe

Laszlo Dioszegi – premiat în Ungaria.

Șeful grupării Sepsi OSK Sf. Gheorghe a fost prezent zilele trecute în Ungaria, la Granit Oroszlan Awards. El a fost premiat la categoria om de afaceri responsabil. Ca în fiecare an, premianții au fost desemnați de către Consiliul de Administrație al Granit Oroszlan Peldakep, prin vot secret. Câștigătorii sunt selectați pe baza nominalizărilor din partea publicului larg.

Laszlo Dioszegi – premiat în Ungaria

Laszlo Dioszegi | MyTex.ro
Laszlo Dioszegi - premiat în Ungaria / Ce s-a spus despre omul de afaceri din Sf. Gheorghe 10

Despre omul de fotbal și afaceristul Laszlo Dioszegi s-a relatat în prezentare:

„Numele lui Laszlo Dioszegi, un om de afaceri de 52 de ani din Sf. Gheorghe, sună acum familiar în tot Bazinul Carpatic. În 2002 a preluat de la părinți Brutăria Dioszegi, care de atunci a dat locuri de muncă pentru peste 200 de oameni și pune pâine pe mesele familiilor din toată Transilvania. 

Afacerile pe care le conduce operează în spiritul onestității și onoarei, fie că este vorba de furnizori, angajați sau clienți. Succesul afacerii este, așadar, demonstrat nu numai de cererea de produse de panificație, ci și de faptul că Laszlo Dioszegi returnează comunității o bună parte din veniturile din afacere.

Inițiativa Pâinea Bazinului Carpatic (până în 2013, «Pâinea Neamului») lansată de acesta în 2011 a devenit acum o sărbătoare comună a maghiarilor din Bazinul Carpaților, simbol al unității și al muncii creative comune în fiecare 20 august. 

Tot în 2011, când aproape că a fost forțat să meargă în scaun cu rotile, în loc să dispere, și-a recrutat prieteni de pe patul de spital și a fondat echipa de fotbal SEPSI OSK, al cărei susținător principal este de atunci. El a arătat că există renaștere, există speranță și există un miracol care poate fi realizat. Făcând echipa de la zero, a ajuns să câștige de două ori Cupa României și Supercupa.

Laszlo Dioszegi a avut un aport considerabil și la construcția Arenei OSK din Sf. Gheorghe.

Atitudinea lui în afaceri este etică și curată, atât în ​​ce privește producția de pâine, cât și în fotbal, influențând astfel întreaga opinie publică românească. Prin atitudinea sa, el a devenit o persoană a dialogului româno-maghiar, promovând armonizarea relației dintre popoare. Exemplul lui arată că, dacă ai nevoie de o persoană, există astăzi cineva care va prelua conducerea!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button