Sport

Corona plăteşte incompetenţa din banii braşovenilor

Corona plăteşte incompetenţa din banii braşovenilor.

Corona s-a reformat în această toamnă, dar incompetenţa pare să fie acceptată în acest club.

Echipa de media, marketing, comunicare sau care o fi numele exact, cu oameni aduşi de prin Bucureşti pentru a arăta cum se lucrează la cel mai înalt nivel, s-a facut din nou de râs în această seară. În condiţiile în care principala lor sarcină este să anunţe jurnaliştii că e timpul să încheie întrebările în conferinţele de presă, nu e de mirare că gafează lamentabil unde ar trebui să îşi facă treaba.

În această seară, hocheiştii de la Corona au obţinut un nou succes în Erste Liga. „Lupii” au trecut de DEAC cu 3-1 (Domingue, Williams, Zagidullin / Zalamai). Echipa de comunicare, presupunem că cei de acolo se ocupă de pagina de Facebook dedicată echipei, a vrut să arate că munceşte.

Postarea din timpul meciului a demonstrat însă că nu cunosc prea multe despre acest sport. „After first half” au postat cei de la Corona, împreună cu o galerie foto. Problema e ca la hochei „nu e «half», e «period»”. Nu prea se poate să fie trei „jumătăţi”. Dar cui îi pasă, timpul trece, postarea apare, leafa merge. Dacă tot se vrea un club de top, pai atunci să îl cităm pe marele Gheorghe Dinică: „Fii profesionist…”. Dar, Corona plăteşte incompetenţa din banii braşovenilor.

Articole asemănătoare

Lăsând la o parte prestaţia echipei de comunicare, trebuie apreciată cea a formaţiei de hochei. După 8 partide disputate în Erste Liga, Corona a acumulat 14 p şi ocupă locul 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] braşoveni. La alte meciuri, cele în care lucrurile mergeau bine, erau chiar şi informaţii la „half time”. Dacă aşa cred cei din echipa de comunicare că se lucrează […]

1 an în urmă

[…] Facebook, „comunicatorii” Coronei se fac de râs de câte ori au ocazia, dar mai grav este că nu îşi asumă şi rezulatele […]

Back to top button