Sport

Alexandru Dedu – doar 30 de minute

Alexandru Dedu – doar 30 de minute.

Atât va sta noul manager general sportiv al CSM Corona Brașov la dispoziția jurnaliștilor în prima sa conferință de presă de după prezentarea oficială – CORONA BRAȘOV. Alexandru Dedu a recunoscut că ia 5.000 de euro/lună, dar…

Și în momentul în care a fost prezentat oficial de primarul Brașovului, Allen Coliban, era un ins – probabil nou angajat la departamentul de marketing/comunicare al Coronei care tot anunța: „Mai aveți de pus două întrebări”; „Mai aveți de pus o întrebare”.

Mai ceva ca la conferințele de presă ale lui Klaus Iohannis, președintele României!

Alexandru Dedu – doar 30 de minute.

Iată și comunicatul privind conferința de presă a lui Alexandru Dedu transmis de către CSMCoronaBrasov:

„Stimați colegi,

Avem plăcerea să vă invităm joi, 29.10 (luna viitoare?! – n.r.), începând cu ora 12.00, la o conferință de presă susținută de domnul Alexandru Dedu, managerul sportiv al clubului Corona Brașov.

Conferința de presă va avea loc în sala de conferințe a Sălii Sporturilor «Dumitru Popescu Colibași» și va avea o durată maximă de o jumătate de oră.

Vă mulțumim și vă așteptăm!”.

Interesant este că Alexandru Dedu a avut răbdare chiar și câteva ore atunci când s-a prezentat în fața Consiliului Local Brașov pentru a-și prezenta strategia la Corona și, printre altele, a-i fi aprobat salariul de 5.000 de euro pe lună – https://mytex.ro/sport/brasov-cu-corona-alexandru-dedu-a-trecut-hopul-consiliului-local.html.

Fanii sunt nemulțumiți

Altfel, Alexandru Dedu și noul staff de conducere al CSM Corona și-au pus în cap, cum se spune, rapid, și suporterii de la handbal și hochei. Asta pentru că au mărit prețul biletelor la meciurile Coronei, la 20 de lei pentru echipa de handbal senioare, care activează în al doilea eșalon, și la 30 de lei pentru cea de hochei.

Update

Am fost informați că persoana care contabilizează minutele alocate de Alexandru Dedu pentru conferințele de presă este Cosmin Silistraru. El a fost în echipa lui Dedu la FRH, acum fiind șeful departamentului de marketing la Corona Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Alexandru-Dedu, fostul președinte al FRH, aflat acum la conducerea Coronei Brașov, râde în […]

1 an în urmă

[…] CITEȘTE ȘI: Alexandru Dedu – doar 30 de minute […]

1 an în urmă

[…] a arăta cum se lucrează la cel mai înalt nivel, s-a facut din nou de râs în această seară. În condiţiile în care principala lor sarcină este să anunţe jurnaliştii că e timpul să în…, nu e de mirare… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare