Sport

Politica New Corona îndepărtează şi fanii de hochei

Politica New Corona îndepărtează şi fanii de hochei

Corona Braşov a câştigat cele două meciuri jucate în week-end, la Patinoarul „Olimpic”, în Erste Liga la hochei pe gheaţă.

Vineri seară, „lupii” au trecut fără emoţii de Dunaujvaros, 5-1 (VanWormer 2, Domingue, B. Gajdo 2 / Niskanen). Sâmbătă, Corona s-a duelat cu DVTK, meciul fiind unul palpitant. Schaber a deschis scorul în prima repriză. Oaspeţii au preluat conducerea, după golurile marcate de Razumnyak şi Sziranyi în treimea a doua. „Lupii” au decis însă meciul în mai puţin de un minut. VanWormer a făcut 2-2 cu 19 secunde rămase din repriza a treia, iar Valchar a stabilit scorul final, 3-2, la doar 16 secunde de la startul perioadei de prelungiri.

Totul este „mort” la Patinoarul „Olimpic”

Problema este însă că noua conducere pare să fi ucis şi fenomenul creat de hochei la Braşov în ultimii ani. Este inadmisibil să ceri 30 de lei pentru un bilet la un meci şi să nu mai oferi nimic în afară de meci. Până acum, un meci de hochei era un spectacol complet şi un mod de a petrece o seară în compania familiei sau a prietenilor.

Oamenii care plăteau un bilet sau un abonament aveau posibilitatea să îşi cumpere un suc sau ceva de mâncare, în pauze aveau parte de concursuri interactive. Acum, totul este „mort” la Patinoarul „Olimpic”, începând cu instalaţia de sonorizare şi terminând cu oferta pentru cei care mai vin la meciuri. Reacţiile oamenilor care încă mai vin la meciuri, suporteri „bătrâni” ai „lupilor”, auzite la Patinoar, sau scrise de ei în social media, nu par să îi intereseze pe cei care ocupă, vremelnic, posturile de conducere în acest club. Este clar însă că politica New Corona îndepărtează şi fanii de hochei.

Dacă la meciul cu SC Miercurea Ciuc, tribunele au fost pline, audienţa a scăzut considerabil la partidele cu Dunaujvaros şi DVTK. Ce va urma?

Şi încă un aspect. Ştiţi cât costă un bilet la un meci la un meci al echipei CSM Bucureşti în Liga Naţională? 10 lei, conform iabilet.ro. Dar unul la un meci de Liga Campionilor? 30 de lei la peluze şi 45 de lei la tribună, conform iabilet.ro. Corona cere 20 de lei taxă de intrare la meciurile din Divizia A.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Mihai
1 an în urmă

Foarte adevărat, din nefericire!

1 an în urmă

[…] Corona s-a reformat în această toamnă, dar incompetenţa pare să fie acceptată în acest club. […]

1 an în urmă

[…] – pas greşit la Patinoarul „Olimpic”. După trei victorii la rând, Corona Braşov a făcut un pas greşit la Patinoarul „Olimpic”, cedând, 4-6, în faţa celor de la ACSH […]

1 an în urmă

[…] Peter Balazs, Reszegh, Gecse, Sofron şi Kubat au marcat pentru ciucani. Rămâne de văzut dacă atuala conducere a secţiei va lua atitudine sau va rămâne pasivă. Dacă nu se va întâmpla nimic, poate ar fi […]

Back to top button