Sport

Corona Braşov, lecţii de comunicare. Episodul „cum să ascundem eşecurile sub preş”

Corona Braşov, lecţii de comunicare. Alexandu Dedu, noul boss de la Corona, a adus sub Tâmpa experţi în comunicare de prin Bucureşti. Dar oamenii nu prea sunt „profi”.

De asumare nu mai e cazul să vorbim.

Pe Facebook, „comunicatorii” Coronei se fac de râs de câte ori au ocazia, dar mai grav este că nu îşi asumă şi rezulatele negative.

Când vine vorba despre eşecuri, linişte totală. Oare de ce? Crede cineva că aceasta este cheia succesului?

Recent, la handbal, junioarele I de la Corona Braşov au pierdut la Sf. Gheorghe, 25-31, în faţa formaţiei unde antrenori sunt Carmen Cartaş (foto) şi Eugen Ciulei, care au fost la formaţia Primăriei. Echipa de comunicare a avut probabil o zi plină sau a fost lovită de amnezie, pentru că pe Facebook nu au apărut informaţii de la acel meci. În schimb, după victoria cu CSM VSC Miercurea Ciuc comunicatorii Coronei au găsit timp să posteze pe Facebook.

Acum, hocheiştii au obţinut un rezultat „mare”, fiind umiliţi la Miercurea Ciuc, 0-7. Pe Facebook la Corona e linişte, pagina fiind plină de laude pentru baschetbaliştii de la Ştiinţa Bucureşti, vopsiţi peste noapte în albastrul Coronei Braşov.

UPDATE. La puţin timp după ce articolul a apărut pe www.mytex.ro, Corona Braşov a făcut o postare seacă pe pagina de Facebook, în care anunţă scorul meciului de duminică. Că meciul nu s-a jucat doar în Erste Liga şi a contat şi pentru Liga Naţională e un aspect greu de observat pentru experţii în comunicare.

Corona Braşov, lecţii de comunicare. Aşa se face treaba „profi” la Corona Braşov.

FOTO: Facebook Sepsi-SIC


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button