Sport

BRAȘOV. Corona, turneu amical la Rm. Vâlcea

 

Corona Brașov va participa în acest final de săptămână la Memorialul „Constantin Tiţa”. Competiția de la Rm. Vâlcea se va desfășura între 28 și 29 decembrie, echipa noastră urmând să se dueleze cu SCM Rm. Vâlcea, Gloria Buzău şi CSM Slatina.

„Vreau să le văd pe fete că se bat şi pentru rezultat, pentru că au nevoie de asta la moral. Mai este foarte puţin şi reîncepem jocurile pe puncte şi trebuie să fim pregătiţi. Vom fi în echipă completă, dacă se poate spune aşa, pentru că încă nu o avem în teren şi pe Bianca Tiron, care va reveni după jumătatea lunii ianuarie, astfel că mă aştept să văd altceva în teren. Sper ca fetele să fie motivate şi dornice să joace handbal şi să facă meciuri bune. Avem nevoie de jocuri bune, pentru că nu mi-a prea plăcut ce am văzut în turneul de la Braşov. Îmi doresc foarte tare ca toată lumea să arate altceva în joc în meciurile care vor urma”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

La truneul care va debuta mâine, vor juca Laura Chiper, Eliza Buceschi şi Marina Dmitrovic, care au avut o scurtă vacanță după ce au participat la Campionatul European din Franța.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare