Sport

Administrația Coliban – „în război” cu familia Tîrcă

Administrația Coliban – „în război” cu familia Tîrcă.

După ce a îngropat gruparea „new” FC Brașov, în care Municipalitatea a pompat milioane de euro pentru nimic – mulți bani fiind dați nelegal, așa cum a constatat Curtea de Conturi, și a intrat și DNA-ul în acțiune – Detalii, AICI, mai marii USR-iști din Primăria Brașov au luat-o în vizor pe Mariana Tîrcă.

Probabil și pentru că a câștigat procesul cu Corona Brașov (club susținut, de asemenea, de Primărie), primind, deja, cei aproximativ 50.000 de euro, așa cum prevede sentința Curții de Apel Brașov – Detalii, AICI, primarul Allen Coliban pare să se răzbune pe Mariana Tîrcă.

Administrația Coliban – „în război” cu familia Tîrcă

Acum ceva timp, pe un site de știri din Brașov a apărut informația că Primăria condusă de Allen Coliban vrea să-i ia casa familiei Tîrcă, primită de la RIAL, dorindu-se ca acolo – sub Tâmpa – să fie mutat sediul CSM Corona Brașov, aflat actualmente la Sala Sporturilor. Asta deși prin birourile de la Metrom bate vântul!

Contactat pe marginea acestui subiect, Sorin Tîrcă, soțul cunoscutei antrenoare, ne-a relatat: „Nouă nu ne-a zis nimeni nimic. Nu aveam habar de acest lucru, dar după ce a apărut la respectiva publicație știrea au început să ne sune prietenii. Nu știu cine se află în spatele acestei acțiuni, nu știu care sunt motivele”.

Sorin Tîrcă a precizat că familia sa a primit casa 100% legal: „E o hotărâre de Consiliu Local (HCL) în acest sens. De când ne-a fost dată casa, noi am respectat absolut tot ce este scris în contract. Am băgat foarte mulți bani, am investit, conform actelor semnate”.

Soțul Marianei Tîrcă ne-a mai spus că, „tot conform contractului, avem drept de cumpărare. Astfel, în 2023 am făcut două cereri de cumpărare la care nu am primit nici un răspuns. Prin urmare, am apelat la instanță pentru a achiziționa imobilul, tot conform contractului încheiat. Să se știe, de mai bine de 15 ani Mariana Tîrcă este cetățean de onoare al Brașovului, dar nu a cerut nimic din ceea ce i se cuvine pentru acest titlu”.

Administrația Coliban – „în război” cu familia Tîrcă

Sorin Tîrcă a subliniat, în privința procesului intentat de soția sa Coronei Brașov, că „am vrut să arătăm că s-a încălcat legea când Marianei i s-a reziliat contractul în acel caz de dopaj în care ea nu a fost implicată. Nu e normal ceea ce-i face «actualul regim» Marianei Tîrcă. Cred că ea a realizat ceva pentru handbalul brașovean și suferă pentru ceea ce i se întâmplă”.

Impresionantul CV al Marianei Tîrcă îl puteți citi AICI.

Poate, intrat în campanie electorală, Allen Coliban ar vrea s-o lovească pe Mariana Tîrcă, dând prin ricoșeu în George Scripcaru, probabil principalul contracandidat al său la alegerile din 9 iunie pentru postul de primar. Dar, ar fi bine să-și și asume acest lucru.

Și, așa cum s-a constatat și în cazul FC Brașov, oamenii care chiar au făcut ceva pentru sportul brașovean au fost ignorați cu bună știință de edilul USR-ist, care a preferat să numească în funcții cheie un amic de curling, un farmacist de prin Cugir și, pe filiera mult elogiată de la Cluj, o persoană cu vechi state în cooperativa condusă odată de Jean Pădureanu.

De-asta, observând că nu este nevoie de serviciile sale la Corona Brașov, acolo unde Alexandru Dedu taie și spânzură pe un salariu baban – vezi AICI un ultim episod, Mariana Tîrcă a acceptat oferta primită de la ACS Transilvania…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare