Sport

Clubul Corona Brașov – bun de plată / Cu cât trebuie s-o despăgubească pe Mariana Tîrcă

Clubul Corona Brașov – bun de plată.

Curtea de Apel Brașov a anunțat, ieri, soluția în cazul Mariana Tîrcă – Corona Brașov: „Respinge recursul declarat de recurentul pârât Clubul Sportiv Municipal CORONA BRAŞOV, cu sediul în mun. Braşov, B-dul Gării, nr. 21 (în incinta Bazinului Olimpic Braşov), jud. Braşov, împotriva Deciziei civile nr. 343/AP/29.03.2023 pronunţată de Tribunalul Braşov în dos. nr. 2345/62/2021, pe care o menţine. Respinge cererea intimatei reclamante TÎRCĂ MARIANA, CNP **4003, domiciliată în mun. Braşov, str. Tiberiu Brediceanu, nr. 3, jud. Braşov, privind obligarea recurentului pârât la plata cheltuielilor de judecată efectuate în recurs. Definitivă”.

Clubul Corona Brașov – bun de plată

Prin urmare, Mariana Tîrcă trebuie să primească despăgubiri în valoare de circa 50.000 de euro, pentru că a fost dată afară de la Corona Brașov (reziliere de contract) în urma scandalului de doping în care a fost implicată echipa de handbal senioare. S-a întâmplat la finele anului 2019, când fosta noastră mare handbalista era angajată ca director tehnic la clubul susținut, în mare parte, din banii Primăriei.

Mariana Tîrcă a dat în judecată CSM Corona Brașov, soilicitând daune în valoare de 200.000 de euro, care în instanță s-au redus la vreo 50.000 de euro.

În prezent, Mariana Tîrcă lucrează la ACS Transilvania Brașov – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare