Sport

Alexandru Dedu scrie istorie la Braşov. E primul conducător al Coronei care reuşeşte să golească Patinoarul Olimpic

Alexandru Dedu scrie istorie la Braşov. Managerul Coronei, plătit cu 5.000 de euro pe lună este un exemplu pentru toţi ceilalţi conducători de club din ţară. Exemplu cum să nu faci, dacă ai un minim respect pentru fani.

Fanii echipei de hochei au fost nevoiţi să cumpere două abonamente într-un sezon, asta în condiţiile în care braşovenii dau clubului Corona 10 milioane de euro. Cum din privat nu prea a fost în stare să atragă bani, Alexandru Dedu a decis să îi pună la plată tot pe fanii hocheiului. Astfel, pentru playoff-ul Erste Liga, Corona a pus în vânzare abonamente la preţul de 390 de lei, asta în condiţiile în care în vară s-au vândut alte abonamente la un preţ uriaş, valabile doar pentru sezonul regulat. Iar în această seară, Alexandru Dedu şi-a primit răspunsul din partea oamenilor pentru bătaia de joc la care au fost supuşi. Tribunele Patinoarului Olimpic nu s-au umplut la meciul cu DVTK, primul din playoff. În loc să le ofere facilităţi oamenilor, pentru ca echipa să aibă în spate un patinoar plin, cum se întâmpla în vremurile în care preţurile biletelor şi abonamentelor nu erau stabilite în ciuda suporterilor, Dedu a preferat să încerce să facă un ban în plus, iar rezultatul arată un management dezastruos. Oare ce părere are primarul Allen Coliban. Probabil, nici una. Ce vremuri erau când oamenii stăteau în picioare pe scări sau în spatele tribunelor şi împingeau echipa spre victorie. Acum, Alexandru Dedu, plătit cu 5.000 de euro din banii celor pe care îl alungă din tribune cu deciziile lui, şi-a arătat capacităţile de manager . Este primul conducător al clubului care reuşeşte să joace un meci de playoff cu multe locuri goale în tribune.

Alexandru Dedu | MyTex.ro
Alexandru Dedu scrie istorie la Braşov. E primul conducător al Coronei care reuşeşte să golească Patinoarul Olimpic 25
Alexandru Dedu | MyTex.ro
Alexandru Dedu scrie istorie la Braşov. E primul conducător al Coronei care reuşeşte să golească Patinoarul Olimpic 26
Alexandru Dedu | MyTex.ro
Alexandru Dedu scrie istorie la Braşov. E primul conducător al Coronei care reuşeşte să golească Patinoarul Olimpic 27
Alexandru Dedu | MyTex.ro
Alexandru Dedu scrie istorie la Braşov. E primul conducător al Coronei care reuşeşte să golească Patinoarul Olimpic 28

Trecând la hochei, Corona a început prost seria cu DVTK. În primul duel, formaţia maghiară s-a impus cu 3-2 şi conduce cu 1-0 la general. Corona a arătat rău, cu multe greşeli individuale, însă lupta nu este pierdută, seria fiind una lungă. A doua partidă va avea loc mâine seară, de la ora 18.30, tot la Patinoarul Olimpic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare