Politic

O nouă întâlnire pentru crearea FCM Brașov

O nouă întâlnire pentru crearea FCM Brașov.

La inițiativa lui George Scripcaru, candidatul PNL-PSD pentru funcția de primar al Brașovului la alegerile din 9 iunie, și a lui Adrian Veștea, nominalizatul liberalilor la șefia Consiliului Județean, la Hotelul Aro Palace a avut loc – zilele trecute – o nouă discuție cu fostele glorii ale fotbalului de la poalele Tâmpei, dar nu numai, referitoare la înființarea Fotbal Club Metropolitan (FCM) Brașov – Detalii, AICI.

O nouă întâlnire pentru crearea FCM Brașov | MyTex.ro
O nouă întâlnire pentru crearea FCM Brașov 10

O nouă întâlnire pentru crearea FCM Brașov

„A fost productivă discuția cu primarii din Ghimbav, Cristian, Râșnov, Hărman și Tărlungeni, specialiști din fotbal și legende ale fostei echipe FC Brașov. Este a doua întâlnire pentru a stabili crearea unei echipe fanion de fotbal pentru județul Brașov: Fotbal Club Metropolitan”, a declarat George Scripcaru.

El a mai precizat: „Am stabilit pașii din punct de vedere juridic și suntem determinați să readucem fotbalul brașovean pe hartă”.

La aceste discuții a fost prezent și Octavian Goga, președinte AJF Brașov și vicepreședinte FRF, care a dat unele sfaturi privind startul fără probleme, din Liga 4, al celor de la FCM Brașov.

Această inițiativă, cu Fotbal Club Metropolitan Brașov, vine în urma eșecului proiectului FC Brașov, al Administrației Coliban, grupare care în urma datoriilor a fost dezafiliată de către FRF. Și DNA-ul a intrat pe fir, cercetând – după decizii ale instanțelor – modul cum Municipalitatea a putut să aloce ilegal sume mari de bani grupării transformate din… Scotch-ul curlingului – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
25 zile în urmă

Mâncătorii de semințe….

Florin
25 zile în urmă

Enache, Lupu cu magnet la furaciuni din banul public+niste someri fosti fotbalisti, gata sa se apuce de slugarit, dispusi sa-si asocieze numele si imaginea cu gasca infractorilor comasati. Nu reprezentati pe nimeni, bai slugoilor!

mariana
24 zile în urmă

hai sictir lichele psdnl.

Back to top button