Lifestylemytex

Otniela Sandu este în doliu…

Otniela Sandu este în doliu, după ce mama ei a încetat din viață, din cauza unei boli nemiloase. Timp de mai bine de un an s-a luptat cu cancer extins la pancreas.
Mama cântăreței a murit de ziua de naștere a surorii Otnielei, Lisiana.


„Doamne, nu cred că sunt în postura asta! La mulți ani, deși este ziua mea astăzi. Nu pot efectiv să vă zic nimic. Mama mea a plecat dintre noi în această dimineață. S-a sfârșit chinul ei!”, a scris sora Otnielei, Lisiana, pe rețelele de socializare.


Otniela a publicat pe internet o fotografie cu o coroană funerară pe care i-a pregătit-o mamei sale. Cântăreața a ales ca pe panglică să scrie „Te iubesc, Mom”.


La finalul anului trecut, Otniela a vorbit pentru prima dată despre drama din familia sa.
Cu ochii în lacrimi, fosta concurentă de la Survivor a mărturisit ca a suferit un șoc atunci când a aflat diagnosticul primit de mama ei.


„Ea se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are, acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă.
Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea”
, a povestit Otniela, la PRO TV. Vezi și: Mama Otnielei Sandu a fost diagnosticată cu cancer


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare