Lifestyle

Mama Otnielei Sandu a fost diagnosticată cu cancer

Mama Otnielei Sandu a fost diagnosticată cu cancer. Tânăra a vorbit la PRO TV despre momentele grele prin care trece familia ei. Mama Otnielei a fost diagnosticată cu cancer la pancreas și face chimioterapie. Ea a ajuns la spital după ce a început să se simtă tot mai obosită și să slăbească inexplicabil. Diagnosticul a fost pus în urmă cu mai puțin de trei luni.

„Se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are, acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă”, a povestit Otniela, în cadrul emisiunii „La Măruță”.


„Am încercat să mergem și în străinătate, dar acest tratament se face la fel și la noi. Chimioterapia este un proces dureros, se schimbă totul. I-a pus o doza mai mare pentru a grăbi procesul. Ea ne încurajează, noi încercăm să fim tari lângă ea, dar uneori lucrurile se bat cap în cap. A vrut să nu mai facă chimioterapie, din cauza durerilor mari pe care le are”a adăugat Otniela. Aceasta a devenit cunoscută după ce a concurat la emisiuni precum „Ferma”, „Survivor” și „Bravo, ai stil!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Cate doze avea ma-sa? Nu de alta dar este cam galopant acest cancer. Dupa trei luni deja chimioterapie? Caprioara din poza o fi si ea injectata? Ca sa stie la ce sa se astepte in viitorul nu prea indepartat. PS… Citeşte mai mult »

Back to top button